No item found! Please check your config!

گوشت در پوره ی سیب زمینی

سلام.

یه غذای خیلی خوشمزه یا میشه گفت یه خوراک گوشت خیلی خوشمزه :)

مواد لازم :

گوشت گوساله چرخ شده: نیم کیلو

پیاز : 2 عدد

گوجه فرنگی : 2 عدد

پوره ی سیب زمینی : نیم کیلو ( طرز تهیه این پوره تو دستور گفته شده)

پنیر پیتزا : نیم پ

نمک و فلفل

 

مواد پوره سیب زمینی (انگلیس):

سیب زمینی : نیم کیلو

شیر : یک و نیم پ

کره : مقداری

فلفل سفید و نمک ( من از فلفل سیاه استفاده کردم)

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردمو به نظرم مقدار گوشت دستور زیاد نسبت به سیب زمینی . من یه خورده مقدار گوشت رو کم گرفتم.

اول پوره رو آماده می کنیم که خیلی خوشمزه و لطیفه.

سیب زمینی ها رو خوب می شوریم و می ذاریم روی حرارت با مقداری آب که روی سیب زمینی رو بپوشونه,

بعد از اینکه کاملا پخته شد , له  می کنیم و بعد از الک یا سبد رد می کنیم.

نمک , فلفل و کره رو بهش اضافه می کنیم.

کم کم شیر داغ رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم.

--- من راستش بجای کره از چند ق روغن مایع استفاده کردم(با نصف مواد درست کردم). شما اگه از کره استفاده می کنین به اندازه بریزین طوری نباشه که غذا زیادی روغنی شه)

خب این از پوره مون که متاسفانه عکسی ازش نگرفتم ولی خیلی نرم و لطیف میشه . البته تو عکس آخری مشخصه.

--- این پوره باید به صورت گرم مصرف شه. پس تا قبل از مصرف داخل ظرف در بسته بذارین بمونه. اگه بین درست کردن غذاتونن با پوره فاصله افتاد , حتما قبل از مصرف گرمش کنین!

حالا بریم سراغ ادامه...

پیاز ساطوری شده رو تفت می دیم , گوشت رو اضافه می کنیم و چرخ می دیم تا رنگ بگیره.

گوجه فرنگی رو پوست می گیرم و خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل به تابه  گوشت اضافه می کنیم. یه چرخ می دیم و در تابه رو می ذاریم ,حرارتو کم می کنیم تا گوشت بپزه و آبی باقی نمونه. ( من با اجازه خودم یه مقدار آب داخل تابه ریختم تا گوشتم بیشتر و بهتر بپزه.)

بعد از اماده شدن مواد گوشت مون , حرارت رو خاموش می کنیم و فر رو روشن و روی 200 درجه سانتی گراد می ذاریم.

پوره ی سیب زمینی رو داخل ظرف مون می ریزیم و خوب پهنش می کنیم. من از پیرکس استفاده کردم چون قرار با همون ظرف سرو بشه.

مواد گوشتی رو روی سیب زمینی پهن می کنیم.

و در اخر پنیر پیتزای رنده شده رو روش می ریزیم. 

 ظرفو می ذاریم داخل فر با همون 200 درجه تا پنیر مون ذوب و طلایی بشه.

من برای طلایی شدن , چند ثانیه گریل رو روشن کردم که یه ذره بیشتر طلایی شد :)

 

بسیار خوشمزه و لذیذ. حتما امتحان کنین.

--- با نصف دستور , همین یه دونه ظرف شد.

نوش جونتون.

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

سایت در حال به روز رسانی و تغییرات می باشد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@