کاله جوش

سلام.

کاله جوش یا همون اشکنه , یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهاس. البته اسمای دیگه ای هم می گن ولی اصلش کاله جوش هس (کله جوش - کالا جوش -کال جوش)

اشکنه در اصل با کشک محلی و گردو درست می شه ولی می تونیم گردو رو حذف کنیم اما هرگز کشک بازاری رو جایگزین کشک محلی نکنین که دیگه خوردنش لطفی نداره ! خیلی ها بدون نعنا درست می کنن اما تو دستور اصلی نعنا اومده و به نظرم خوشمزه ترش میکنه.

مواد لازم :

کشک ساییده شده : 2 پ

پیاز : 2 عدد

مغز گردو : 1 پ

نعنای خشک : 1 ق غ

زردچوبه : 1 ق چ

آب : 3 پ

 

طرز تهیه :

پیاز رو ریز می کنیم و تفت میدیم تا رنگ بگیره. مغز گردو رو نیم کوب و اضافه می کنیم و چند چرخ می دیم.

زردچوبه و نعنا هم اضاه می کنیم.

آب رو اضافه می کنیم و به محض به جوش اومدن , کشک ساییده شده رو اضافه می کنیم.

پیش از به جوش اومدن کشک , حرارت رو خاموش می کنیم .

--- قبل از خاموش کردن حرارت , نمک غذا رو اندازه می کنیم , اگه کم نمک بود , نمک اضافه می کنیم. معمولا کشک محلی , نمک دار هس برای همین قبل از اضافه کردن نمک , حتما بچشین.

اشکنه مون حاضر و می تونین با نون ریز شده و پیاز و سبزی نوش جون کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form