کوفته سرگنجشگی

سلام.

عکس این پست به زودی گذاشته میشه.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

زردچوبه , نمک و فلفل : کمی

ارد : مقداری

 

طرز تهیه :

برای کوفته سرگنجشگی, پیاز رنده شده رو با گوشت و ادویه خوب چنگ می زنیم تا منسجم شه.

بعد به اندازه یه سر گنجشگ از مایه بر می داریم و گلوله می کنیم و داخل ارد می غلطونیم و داخل سینی می ذاریم.

--- یه کاسه اب سرد کنار دست تون بذارین , هر وقت لازم شد , دست تونو داخلش بزنین و بعد گوشت رو گلوله ای کنین.

چند قاشق روغن می ذاریم داخل قابلمه "داغ" شه و بعد کوفته ها رو می ندازیم داخل روغن و غل می دیم تا خودشو بگیره. 

--- لازم نیس سرخ شه! همین که خودشو بگیره کافیه!

بعد برمی داریم و کنار می ذاریم.

این کوفته های سرگنجشگی رو می تونین داخل آش یا پلو و یا خورش استفاده کنین.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form