شیر تره

سلام.

این آش رو از دستور مجله درست کردم که نمی دونم چرا این اسمو گرفته وقتی اصلا از تره استفاده نشده! متاسفانه ننوشته مربوط به کدوم استان میشه.

 به هر حال من اعتماد کردم و درست کردم و خوشم اومد. یه آش ساده و خوشمزه که خیلی هم مقویه!

 

مواد لازم :

اسفناج پاک شده : 500 گرم

شیر : 3 پ

عدس : 1 پ

سیر : یک بوته

پودر زیره سبز : 1 ق چ

نمک و فلفل سیاه : مقداری

 

طرز تهیه :

اول از همه اسفناج ها رو خوب بشورین و ریز کنین و بذارین کنار.

عدس هم بذارین بپزه و بذارین کنار.

شیر هم بجوشونین و بذارین کنار.

سیر رو ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دیم .(نباید سیر زیاد تفت بخوره) و بعد اسفناج ریز شده رو اضافه می کنیم.

اسفناج شروع می کنه به آب انداختن. می ذاریم چند دقیقه ای روی حرارت بمونه تا نرم شه.

 

و بعد عدس پخته شده , پودر زیره , نمک و فلفل سیاه و شیر رو اضافه می کنیم.

--- مقدار شیر باید به اندازه ای باشه که یه بند انگشت روی اسفناج ها رو بگیره.

اجازه می دیم 20 دقیقه با حرارت متوسط بمونه تا جا بیوفته.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form