پاگاچ (اوکراینی)

سلام.

یه نون خییییییییلی خوشمزه بافت خیلی عاااااااااالی!

 

و البته می شه گفت یه غذای خیلی خوشمزه! برای همین هم تو قسمت نان گذاشتم و هم غذا.

 

مواد لازم :

آرد : دو و نیم پ

خمیر مایه : یک ق م

شکر : یک ق غ (من یک ق م ریختم)

اب ولرم : یک پ

روغن : چهار ق غ (من روغن جامد استفاده کردم.)

نمک : یک ق م

 

مواد میانی :

کلم کوچک  : یک عدد

پیاز درشت : یک عدد

 

رومال :

زرده تخم مرغ : 1 عدد

ماست یا شیر : 1 ق م

روغن : نصف ق چ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم .

خمیر مایه و شکر رو داخل آب ولرم میریزیم و روشو می پوشونیم تا 10-15 دقیقه عمل بیاد.

داخل ظرفی نمک , روغن و خمیر مایه عمل اومده رو می ریزیم و بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم.

--- آرد رو باید تا جایی بریزین که به دست نچسبه! شاید براتون از دو و نیم پ هم کمی کمتر استفاده بشه و شاید کمی بیشتر. ولی اینو بدونین که هر چی ارد بیشتری اضافه کنین در نهایت نون خوبی نخواهید داشت و بافت نونتون عالی نمیشه!

خمیر رو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم یکی دو ساعت در جای گرم استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

 

خب زمانی که خمیر استراحت می کنه , مواد میانی شو اماده می کنیم.

ییازو خورد می کنیم و داخل چند قاشق روغن تفت می دیم.

کلم رو رشته رشته می کنیم و بعد از شستن , به پیازا اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت می دیم. (من کلم ها رو خرد کنم چون رشته رشته دوست نداشتم)

یه کوچولو بهش آب اضافه می کنیم و در تابه رو می ذاریم تا کلم ها نرم شن و بعد هم نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و بعد از کشیده شدن آبش , حرارت رو خاموش می کنیم.

--- روغن اضافه کلم ها رو بگیرین!! 

--- من آخر کار , رب هم بهش اضافه کردم .

 

 خب بعد از اینکه مواد میانی آماده شد و خمیر هم استراحت کرد و حجمش دوبرابر شد ....

خمیر رو به دو قسمت تقسیم کردم . یه قسمت رو داخل قالب چرب و آرد پاشی شده پهن کردم.

 روش مواد میانی ریختم طوری که از کناره ها فاصله داشته باشه.

 

و اون قسمت دوم خمیر هم باز کردم و روی خمیر اولی گذاشتم.

کناره های هر دو لایه خمیر رو با کمک انگشت بهم چسبوندم.

روی خمیر هم با چنگال چند تا رد انداختم. (دستور نگفته بود خودم برای محکم کاری چنگال زدم :)

 

روی نان (روی قالب) رو می پوشونیم به مدت نیم الی یک ساعت می ذاریم جای گرم استراحت کنه تا دوباره ور بیاد. 

بعد مواد رومال رو با چنگال میزنیم و روی نون می زنیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 200 درجه دما به مدت 30-35 دقیقه تا زمانی که روی نون طلایی بشه. (من چند ثانیه گریل هم روشن کردم)

 

بافت نون عاااااااااالیه!

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form