شربت سکنجبین

سلام.

شربت سکنجبین خیلی خاصیت داره و خیلی هم خوشمزه و آسونه.

خیلی ها به شربت سکنجبین شون , رنگ خوراکی سبز اضافه می کنن که خوش رنگ بشه و نشون بده با نعناس اما من همچی کاری رو نکردم. وقتی می ریزیم تو لیوان رنگش تقریبا سفید میشه. برای همین با تنگش عکس انداختم.

خیلی شربت سالم و مقوی ای هس! حتما درست کنین.

مواد لازم :

آب : 4 پ

شکر : 1 پ

نعنا تازه : 10 شاخه

عرق نعنا :  نصف پ

سرکه : یک چهارم پ

 

طرز تهیه :

نعناها رو با ساقه می شوریم و بعد از شستن نخ دورش می پیچیم و دسته می کنیم.

 داخل قابلمه ای شکر و آب می ریزیم و می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد دسته نعنا رو داخل قابلمه می ذاریم و اجازه می دیم یه ربعی داخل قابلمه بمونه.

بعد از یه ربع , دسته نعنا رو بر می داریم و سرکه و عرق نعنا رو اضافه می کنیم و می ذاریم 10-15 دقیقه دیگه بجوشه.

حرارت رو خاموش می کنیم و می ذاریم سرد شه. و بعد هم داخل شیشه , پارچ و ... می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form