نان خوشمزه شکل دار

سلام.

اومدم با یه نوووووووووووون! یه نون خوشمزه و عااااااااااااااااااااالی!

قبل از چیز چند تا نکته بگم :

اول اینکه نونش خوب , نه خیلی شیرینه و نه بی مزه. خالی هم میشه خورد.

دوم اینکه خیلی باید ورز بدین ولی خدایی می ارزه.(البته ویژگی نون خوب اینکه زیاد ورز بدین)

سوم اینکه به نظرم روغنش زیاد بود !

حالا بفرمایین:

مواد لازم :

آرد سفید : 4 پ 

روعن مایع : سه چهارم پ

ماست معموای آبدار : 1 پ

مایه خمیر فوری : 1 ق غ

شکر : نصف ق غ

نمک : 1 ق م

آب ولرم : نصف پ

طرز تهیه :

خمیر مایه , شکر و آب ولرم و یک قاشق غذاخوری از ارد  , همه رو با هم مخلوط می کنیم و سرشو می ذاریم تا دقیقه خوب عمل بیاد.

 بعد از 10 دقیقه :

آرد و نمک و مخلوط می کنیم و وسطش رو گود می کنیم و خمیر مایع عمل اومده رو وسط گودی می ریزیم.

با دست خوب ورز می دیم.

بعد ماست اضافه و بازم خوب ورز می دیم و بعد هم روغن رو اضافه می کنیم اما یه نکته!!!!!!!!11

*** به نظرم سه چهارم پ خیلی زیاد! کمتر بریزین. البته شاید به نوع روغن و ارد و .. هم بستگی داره! اصلا می خواین دفعه اول عین دستور بریزین!

ببینین عکس زیر رو :

وقتی با عکس بالا مواجه شدم باور کنین می خواستم کلشو بریزم بیرون آخه از طرفی این اولین نونی بود که می دیدم انقد روغن می خواد! و هم از طرفی بچم گریه می کرد و اعصابم بهم ریخته بود. ولی با بغل کردن پسرک و آروم شدنش و البته اروم شدن خودم, همچنان امیدوار به کارم ادامه دادم و دیدم ....

بعععله روغن خوب به خورد خمیر رفت.

حالا ادامه توضیح...

روشو بپوشونین و بذارین نیم الی یک ساعت تو جای گرم باشه تا عمل بیاد و حجمش 2 برابر شه.این طوری :

بعد یه ورز کوچیک بدین و شروع کنین به درست کردن هر شکلی که دوست دارین.

و بعد از درست کردن شکل , روشو تخم مرغ بزنین و  روشو بپوشونین یه ربعی بذارین استراحت و بعد بذارین داخل فر از قبل روشن شده.

حتما داخل فرتون کاسه آب بذارین(من نذاشتم:(  

با دمای 175 . و بعد از اندک زمانی ...

رد پایی از پسرک در حال حمله ور شدن به نونا!

 

اینم بافت نون :

اینم پسرک نونوای مامان, وقتی نونا رو از فر می خواستم بیارم بیرون:

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form