نان حلوایی

سلام.

امروز یه نون خیییییییییییییییییییییلی خوشمزه درست کردم که اگه درست نکنین پشیمون میشین! نونی که داخلش حلواست.

واقعا عاااااالی بود. بافت نونم که نگو!

خب حالا مواد و طرز تهیه:

خمیر مایه : 1 ق غ

شکر : 3 ق غ

شیر ولرم : 1 و نیم پ

سفیده تخم مرغ : یک عدد

وانیل : یک چهارم ق چ

نمک : یک چهارم ق چ

روغن مایع : 50 میلی لیتر ( 60 میلی لیتر برابر با یک چهارم پ ) یعنی یه خورده کمتر از یک چهارم پ!

آرد : به میزان لازم(ولی برا من حدود 5 پ شد )

زرده تخم مرغ : یک عدد

کنجد : هر چقد دوست داری

طرز تهیه :

 یک ق غ شکر رو داخل شیر ولرم حل می کنیم و خمیر  مایه رو اضافه می کنیم.و درشو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد. این عکس الان عمل اومده.

حالا تو ظرف دیگه ای :

سفیده تخم مرغ + مابقی شکر + نمک + وانیل +روغن مایع رو با قاشق مخلوط می کنیم.

و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه می کنیم و بازم با قاشق مخلوط می کنیم.

حالا آرد رو اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد. من حدودا 5 پ اضافه کردم. البته پ من از لیوان دست دار معمولی یه خورده بزرگ تر بود.

آرد رو کم کم اضافه کنین!

یه خورده باید خمیر به دست تون بچسبه. کلا نونایی که من تا حالا درست کردم به این نتیجه رسیدم که باید خمیر یه ذره!!! به دست بچسبه وگرنه خمیرتون سفت و خشک میشه آخر کار!

خوب ورز می دیم و می ذاریم تا یک ساعتی استراحت کنه.

تو این یه ساعت بیکار نباشین و برین حلواتونو درست کنین. من نصف دستور حلوای گندم درست کردم.

روشو یه + بزنین بعد باید این طوری شه که بفهمین خوب ور اومده.

حالا گلوله های کوچیکی درست کنین(گلوله های من بزرگ شد فک کنم!)

خب حالا قسمت حساس کار:

گلوله رو باز کنین(گرد مانند ) داخلش یه خورده حلوا بذارین .

بعد شروع کنین از دور تا دورش به جمع کردن:

تا بشه این جوری :

حالا اینجا با دست تون خوب دایره ایش کنین که اون رداش هم نا پدید شه. و بعد اگه از این مهر ها دایرین روشو بزنین(محکم بزنین)

حالا کف سینی رو چرب کنین و بذارین تو سینی فر.

راستش من اول یاد نداشتم گرد کنم برا همین هم 2 تای اول رو شکل پیراشکی در آوردم :)

ولی بعد با تلاش فراوان تونستم :)

خب حالا اون زرده ی تخم مرغ تونو از یخچال بیارین بیرون و چند قطره روغن قاطیش کنین و با چنگال بزنین و بعد روی نونای خوشگلتون بزنین. و بعد هم کنجد :

بذارین داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه.

و بعد از اندک زمانی( انقد اشپز خونه کثیف شده بود داشتم تمیز کاری می کردم و از طرفی هم پسرک... نفهمیدم چقد زمان برد!) می بینین که آماده شده .

کف نونتون وقتی طلایی شد گریل رو روشن کنین.

پسرک در حال حمله ور شدن به نونا! نمی خوره ها! فقط خراب کاری می کنه. می خواستم عکس هنری بگیرم...

این 2 تا همونایی که یاد نداشتم نون رو گرد کنم. و از طرفی یه زرده برا این همه نون کم شد دیگه به این 2 تا نرسید. طفلی ها...

اینم بافت نون:

حتما درست کنین. 

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form