خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....

سلام.

می خوام دستور یه خمیری رو بنویسم که عالیه و می تونین برای هر نوع پیتزا , پیراشکی , اشترودل و ... به کار ببرین. خیییییییییییلی نرم و لطیف هم هست. 

مواد لازم :

شکر : 1 ق غ

خمیر مایه : 1 ق غ

آب ولرم : نصف پ

شیر : نصف پ

روغن : یک سوم پ

نمک : 1 ق م

آرد : 350 گرم 

 

طرز تهیه :

عکس هایی که می بینین , با نصف دستور درست کردم!

 آب ولرم و شکر رو با هم مخلوط می کنیم و بعد خمیر مایه رو اضافه می کنیم و سرشو می پوشونیم و می ذاریم 10 دقیقه استراحت کنه.

بعد از استراحت :

شیر ولرم و روغن مایه رو داخل ظرف بزرگی می ریزیم و بعد خمیر مایه عمل اومده و نمک رو اضافه و با هم مخلوط می کنیم

حالا آردی که قبلا الک کردیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم. تا جایی که یه خمیر لطیفی بدست بیاد.

نوع آردها با هم متفاوته , شاید یه خورده بیشتر مصرف شه اما نباید خمیر سفتی باشه. باید خوب خوب خوب , ورز بدیم. 

یه ذره اگه به دست بچسبه اشکال نداره! اصلا باید یه ذره بچسبه وگرنه خمیرتون در نهایت سفت میشه.

حالا روی خمیر رو می پوشونیم و 1.5 ساعت الی 2 ساعت می ذاریم خوب استراحت کنه. ( تا زمانی استراحت می دیم که حجم خمیر دو برابر شه, تو فصل تابستون یه ساعت هم کافیه)

و بعد از استراحت , یه کوچولو ورزش بدین و بعد باهاش پیتزای خوشمزه یا پیراشکی و یا هر چی که دوست دارین درست کنین.

 

به همین راحتی !

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form