کاسه های نان فانتزی

سلام.

امروز اومدم با یه نون خییییییییییییییییییییییلی عالی. یعنی در اصل با خمیر خیلی عاااااالی!

این خمیر فوق العادس! کار کردنش باهاش اصلا و به هیچ عنوان اذیت نداره! یعنی نه تنها اذیت نداره بلکه کلی لذت می بری البته اگه کوچولوتون بذاره!

خیلی وقت پیش دنبال خمیری می گشتم که وقتی می ذاری داخل فر , پف نکنه و از طرفی کار کردنش باهاش خوب باشه. یادتونه که می گفتم این خمیر عااااااااااالیه!

آره ! عالیه اما بعد از بیرون اومددن از فر , پف می کنه به خاطر همون خمیر مایه . حالا این خمیر دقیقا همون خمیری هست که می خواستم و اصلا پف نمی کنه و بازم به خاطر اینکه خمیر مایه نداره و البته می گم خمیر های دیگه هم هس اما به لطیفی و باحالی این نیس.

انشاالله به زودی با همین خمیر یه چیز خییییییییییییلی خوشگل درست می کنم. (آخه خیلی وقت بود دنبال این خمیرم:)

خب چقد حرف زدم بریم سر اصل مطلب:

با این خمیری که 3 ساعت دارم ازش تعریف می کنم کاسه های نون فانتزی میشه درست کرد که عالیه برای پذیرایی و مجلس و ... البته همینجا از شف طیبه گل و دوست داشتنی تشکر می کنم :)

مثلا برای تزیین حلوا : 

تزیین حلوا با کاسه های نان فانتزی

خب حالا مواد لازم و طرز تهیه :

آرد : 2 پ

سرکه :  1 ق چ

روغن مایع : 1 ق چ

نمک : یک هشتم ق چ

آب گرم : یک سوم پ

 

طرز تهیه :

آرد , سرکه , روغن و نمک رو مخلوط می کنیم. 

آب گرم هم اضافه می کنیم و خوب خوب ورز می دیم.

میزان آب گرم برای من تقریبا نصف پ در اومد. حالا شما از یک سوم شروع کنین.

خمیر رو خوب خوب خوب ورز می دیم. انقدی که بشه لطیف لطیف. 

می دونین مث چی می شه؟! یادتون میاد ( دهه 60ی ها ) یه اسباب بازی بود که بادکنک بود و داخل بادکنک یه چیزی ریخته بودن که خیلی نرم بود و می تونستی به هر شکلی درش بیاری؟! خب حالا این خمیر باید به اون مرحله برسه.

بعد بذارین داخل نایلون و بذارین داخل همون محیط آشپزخونه یک ساعت استراحت کنه.

حالا بعد از یک ساعت کار ما شروع میشه...

 سینی رو آرد پاشی کنین و خمیرتونو باز کنین. نازک باز کنین.

حالا از این قالبای کیک یزدی هس , از اونا بردارین و داخلش رو آردی کنین. (یعنی فقط یه دور  داخلش آرد بگردونین )

بعد یه تیکه از خمیر رو برش بزنین و بذارین داخل قالب تون.

حالا یه قالب دیگه بردارین و کف و دورتادورش رو خوب آردی کنین و بذارین داخل قالب قبلی. یعنی طوری که به خمیر فشار بیاره تا خمیر فیکس قالب شه.

حالا اضافه های خمیر رو با دست تون جدا کنین.

بعد قالب رویی رو در بیارین.

خب حالا یه نکته خیییییییییلی مهم!

حتما هر دو قالب رو آردی کنین. قالب زیری که داخلش خمیر هس رو داخلش رو آرد بپاشین و قالب رویی هم زیرش رو خوب آردی کنین. اگه آردی نکنین خمیر می چسبه و اذیت تون می کنه.

دوم اینکه من بی جنبه بازی در آوردم و خمیرم رو خیلی نازک کردم. به اون خمیری که داخل قالب هس نگاه بندازین! واقعا زیادی نازک شده!

 

خب ادامه...

بعد همه رو داخل سینی فر بچینین و فر تونو روشن کنین رو دمای 180 درجه و بذارین داخل فر.

هر وقت طلایی شد از فر بیارین بیرون. من زمان نگرفتم!

من که خدایی کلی ذوق زدم و خوشحال شدم.آخه خیلی نازن :)

شما هم حتما درست کنین مخصوصا برای پذیرایی ماه رمضون:)

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form