نان اتریشی(نان صبحانه)

سلام.

بازم نوووووووووووووون! به به !

من عاشق نون پختنم. انقد نون پختن و نون خوردن رو دوست دارم که اصلا برام نون پختن خستگی نداره و به محض بیرون اومدن از فر , نصفشو می خورم:)

امروز هم می خوام یه نون خیلی خییییییییییییلی خوشمزه رو بهتون آموزش بدم که می شه به عنوان صبحانه و یا عصرانه استفاده کرد اما به نظرم برای صبحانه خیییییییییییلی معرکه ست. اسمش نان اتریشی هست.

حتمـــــــــــا درست کنین.

 مواد لازم : 

شیر ولرم : 1 پ

خمیر مایه : 1 ق س

شکر : 1 ق س

روغن مایع یا کره : 50 گرم

شکر : 50 گرم 

تخم مرع : 1 عدد

آرد : 500 گرم

 

طرز تهیه:

نصف پیمانه از شیر , خمیر مایه و 1 ق س شکر رو مخلوط می کنیم و درش رو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه استراحت کنه.

در ظرف دیگه ای نصف باقی مونده شیر , تخم مرغ , 50 گرم شکر , روغن مایع یا کره ( من روغن مایع ریختم ) , خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم. من با همزن دستی زدم.

حالا آرد رو اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم تا یه خمیر لطیف بدست بیاد.

یکی از دلایل یه نون خوب , خوب ورز دادن خمیرش هست. نون درست کردن زحمت داره اما به نظر من می ارزه!

خب داشتم می گفتم ...

روی خمیر رو می پوشونیم و 1 الی 1 و نیم ساعت استراحت می دیم (در یه جای گرم )

حالا که خوب خمیرمون ور اومد کار رو شروع می کنیم.

اول اینکه فرتونو روشن کنین و رو 180 بذارین.

بعد هم خمیر رو هر جور دوست دارین داخل قالبتون بذارین و با یک تخم مرغ رومال کنین و بذارین تو فر. من شکل گل کردم! مثلا!!!! اخه دفعه اولم بود زیاد وارد نبودم اما نکاتی رو از این نون فهمیدم که بهتون می گم.

من خمبر رو بازش کردم و برش دادم به صورت مستطیل شکل:

بعد لای خمیرم مربا گذاشتم ( از اون مرباهایی که عمری تو یخچالم بود و کسی نمی خورد:)

و بعد شروع کردم به رول کردن:

و بعد هم رول رو گذاشتم داخل قالب چرب شدم. البته به صورت عمودی گذاشتمشو بعد هم با یک تخم مرغ رومال کردم.

خب حالا اینجا نکاتی داره که باید بهتون بگم :

--- اول از همه اینکه قالبتونو زیاد مث من پر نکنین! 

---  دوم اینکه حتما حتما عرض مستطیل تونو زیاد نکنین! هر چه عرض مستطیل تون زیاد تر باشه ارتفاع گل تون بیشتر میشه و به نظر من خوب نیس! حالا اگه شما دوست دارین ارتفاعشو زیاد کنین نوش جونتون ولی حتماا اندازه همشون "یکی " باشه.

 بعد می ذاریم داخل فر با همون دمای 180درجه یا 175 درجه!

---- راستی یه کاسه آب هم بذارین تو فر. بخار آب باعث میشه نون نرم تر شه.

اینم بافت نون خییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه : واقعا خوشمزه بود ها! امتحان کن , متوجه می شی!

نوش جون همتون.

درست کردین عکسشو برام بفرستین تا به نام خودتون تو سایت بذارم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form