نان رول دارچینی

سلام.

بازم یه نون عااااااااااااااااالی!

انقد من عاشق نونم که دلم میخواد همش نون درست کنم و مدام در حال خوردن نون های درست کرده خودم باشم :)

واقعا کار لذت بخشی هست .

این دفعه نون رول دارچینی درست کردم که عاااااااااااااااااااااااااالی بود! حتمــــــــــــا درست کنین چون فوق العاده ست طعم و بوش.

زمانی که از فر آوردم بیرون همون اول کاری نزدیک یک سومش تموم شد :) نذاشتم حداقل عکسمو بگیرم بعدا بخورم :)

خب خیلی خوشمزه س برا همین ! امتحان کنین بعد به حرفم می رسین!

اشتباهم این بود که با نصف مواد درست کردم !

خب مواد لازم :

خمیر مایه : 1 ق چ

شکر : یک چهارم پ

شیر ولرم: 1 پ

روغن مایع : 30 گرم 

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 400 گرم

مواد میانی :

شکر : نصف پ

دارچین : 1 ق غ

پودر کاکائو : 1 ق غ

گردو : 50 گرم

طرز تهیه : 

من با نصف مواد درست کردم.

خمیر مایه , شیر ولرم و شکر رو با هم مخلوط می کنیم و درش رو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه استراحت کنه.

بعد از عمل اومدن خمیر مایه, همه مواد غیر از آرد رو با هم مخلوط می کنیم. خود خمیر مایه هم مخلوط می کنیم.

با چنگال می زنیم.

بعد آرد رو اضافه می کنیم و خمیر نرم و لطیفی به دست میاریم.

با نایلون می پوشونیمش و می ذاریم تا 1 الی 1 و نیم ساعت استراحت کنه.

بعد از استراحت ....

فر رو روشن می کنیم و رو 180 درجه می ذاریم.

قالب مونو (البته اگه از قالب استفاده می کنین!) رو خوب چرب و آرد پاشی می کنین.

و حالا خمیر رو باز میکنیم ...

موادمونو روش می ریزیم: (همه ی مواد میانی رو مخلوط می کنیم. گردو رو زیاد له نکنین مث من! بذارین زیر دندون بیاد)

و بعد رول می کنیم.

حالا از اینجا به بعد می تونین 2 کار بکنیم:

1- اینکه رول مونو برش بدیم و با تخم مرغ رومال کنیم و بذاریم داخل سینی فر (کاغذ روغنی بندازین داخل سینی )

2- یا اینکه همین طوری رول شده بذاریم داخل قالب.

در این حالت دوم حتما ابتدا و انتهای رول رو بهم بچسبونین.

می ذاریم داخل فر به مدت 20 دقیقه (کمتر یا بیشتر , بستگی به فرتون داره !) 

اینم مدل اولی که البته زیاد تو فر موند و خیییییییلی طلایی شد :)

اینم نمایی از نزدیک , خواستم بافت نون رو ببینین:

خییییییییییییییییلی عالی و خوشمزه و خوش عطر بود.

اینکه کدوم مدل رو انتخاب کنین , بستگی به خودتون داره. ولی به نظرم این مدل قالبی باید نرم تر باشه! البته مطمئن نیستم چون اون مدل اولی ها زیاد تو فر بود شاید به همین دلیل بود که به نرمی این قالبی در نیود!

به هر حال توصیه می کنم که حتما درست کنین.

آها! راستی اینم در نظر بگیرین که من با نصف مواد درست کردم . اگه با کل مواد درست می کردم و داخل قالب می ذاشتم , خیلی حجیم تر و عالی تر می شد.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form