سلام.
یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب!
وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته! البته به شرطی که خوب بپوشونین و بذارین داخل یخچال.
یعنی کلا این دستور برای مراسم و بیرون رفتن و .. خیلی خوبه که قبلش آماده کنی!
و اما مواد لازم برای این خمیر خیلی خوب!
ماست : نصف پ
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : 5 ق غ
نمک : 1 ق م
آرد : تقریبا 3 پ ( ولی تا زمانی که به دست نچسبه)
طرز تهیه :
همه ی موادو با هم مخلوط می کنیم . آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون لطیف و نرم باشه.
خمیرو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و یه ساعتی استراحت می دیم بهش.
بعد روی سطح کارمون باز می کنیم و قالب می زنیم و وسطش مایه ماکارونی میریزیم. ( یا هر چی که دوست دارین!)
یه طرف خمیرو میاریم روی مواد گوشتی مون و کناره ها رو با دست روی هم می ذاریم و با کمک چنگال کناره ها رو رد می ندازیم.( خوب فشار بدین تا وقتی می ره تو فر از هم باز نشه ) البته این کارا در صورتی هس که مث من قالب پیراشکی نداشته باشین :)
و بعد هم بذارین داخل سینی فری که کاغذ روغنی داره و رومال بزنین و بذارین داخل فری که از قبل گرم شده.
--- من یه کاسه اب همیشه تو فرم می ذارم برای هر مدل نون و پیراشکی که بخوام درست کنم.
--- برای رومال یه زرده تخم مرغ زدم.
و بعد از مدتی.. ( شرمندم از من هیچ موقع زمان نخواین! واقعا زمان نمی گیرم ! فقط مدام چک می کنم.)
وقتی آماده شد چند ثانیه هم گریل رو روشن کردم تا روش هم طلایی شه.
فوق العاده خمیر خوب و لطیفی هس! و البته سالم!!! حتما امتحان کنین!
من همیشه با ارد گندم سبوس دار درست می کنم که اونم خیلی خوب میشه و خیلی هم مقویه!!! ولی خب رنگش مث این خوشگل نمیشه یه خورده تیره س.
نوش جونتون.
نظرات
ببخشید میخواستم بدونم با این مقدار مواد چه تعدادی پیراشکی میشه درست کرد؟؟
------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
با این مقدار کم کی ده بهتون. اگه اشتباه نکنم همون 7-8 تا .
-----------------
پاسخ:
سلام عزیزم. بله می تونین سرخش کنین.
--------------------
پاسخ:
ماست معمولی که اگه خونگی باشه بهتر.
عزیزم به گرم نمی دونم! طوری نیس که با یه ذره کم و زیاد خمیرتون بد بشه. خمیر خوب و خوش قلقی هس.
موفق باشین.
RSS نظرات این ارسال