خمیر پیراشکی بدون خمیرمایه و بکینگ پودر

سلام.

یه خانم خیلی خوبی یه دستور خمیر پیراشکی بهم دادن و گفتن بدون خمیر مایه و بکینگ پودر هست و موندگاری بالایی داره! راستش اول تعجب کردم اما وقتی درست کردم دعاشون کردم بابت این دستور خوب!

وقتی پیراشکی رو درست می کنی تا 3-4 روزشو که خودم امتحان کردم که تازه تازه می مونه ولی خودشون گفتن تا یه هفته! البته به شرطی که خوب بپوشونین و بذارین داخل یخچال.

یعنی کلا این دستور برای مراسم و بیرون رفتن و .. خیلی خوبه که قبلش آماده کنی!

و اما مواد لازم برای این خمیر خیلی خوب!

ماست : نصف پ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 5 ق غ

نمک : 1 ق م

آرد : تقریبا 3 پ ( ولی تا زمانی که به دست نچسبه)

 

طرز تهیه :

همه ی موادو با هم مخلوط می کنیم . آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیرتون لطیف و نرم باشه.

خمیرو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و یه ساعتی استراحت می دیم بهش. 

بعد روی سطح کارمون باز می کنیم و قالب می زنیم و وسطش مایه ماکارونی میریزیم. ( یا هر چی که دوست دارین!)

یه طرف خمیرو میاریم روی مواد گوشتی مون و کناره ها رو با دست روی هم می ذاریم و با کمک چنگال کناره ها رو رد می ندازیم.( خوب فشار بدین تا وقتی می ره تو فر از هم باز نشه ) البته این کارا در صورتی هس که مث من قالب پیراشکی نداشته باشین :)

و بعد هم بذارین داخل سینی فری که کاغذ روغنی داره و رومال بزنین و بذارین داخل فری که از قبل گرم شده.

--- من یه کاسه اب همیشه تو فرم می ذارم برای هر مدل نون و پیراشکی که بخوام درست کنم.

--- برای رومال یه زرده تخم مرغ زدم.

و بعد از مدتی.. ( شرمندم از من هیچ موقع زمان نخواین! واقعا زمان نمی گیرم ! فقط مدام چک می کنم.)

وقتی آماده شد چند ثانیه هم گریل رو روشن کردم تا روش هم طلایی شه.

فوق العاده خمیر خوب و لطیفی هس! و البته سالم!!! حتما امتحان کنین! 

من همیشه با ارد گندم سبوس دار درست می کنم که اونم خیلی خوب میشه و خیلی هم مقویه!!! ولی خب رنگش مث این خوشگل نمیشه یه خورده تیره س.

نوش جونتون.

نظرات   

+1 #3 حمیده صفایی 1396-03-25 08:01
سلام
ببخشید میخواستم بدونم با این مقدار مواد چه تعدادی پیراشکی میشه درست کرد؟؟
------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
با این مقدار کم کی ده بهتون. اگه اشتباه نکنم همون 7-8 تا .
نقل قول
0 #2 مهسا 1396-03-09 15:13
سلام نمی شه اینو سرخ کرد به جای فر
-----------------
پاسخ:
سلام عزیزم. بله می تونین سرخش کنین.
نقل قول
0 #1 سمیه شبانی 1396-02-03 15:40
ماستش باید چی باشه.میشه بگسد چند گرم باید اضافه کرد
--------------------
پاسخ:
ماست معمولی که اگه خونگی باشه بهتر.
عزیزم به گرم نمی دونم! طوری نیس که با یه ذره کم و زیاد خمیرتون بد بشه. خمیر خوب و خوش قلقی هس.
موفق باشین.
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form