نان سیمیت (Simit)

سلام.

اینم نان سیمیت (simit) خیلی خوشمزه که مربوط میشه به کشور ترکیه.

مواد لازم :

خمیر مایه : 1 ق غ

شکر : 1 ق غ 

آب : 2 پ

نمک : 1 ق چ

روغن مایع : نصف پ

آرد : به میزان لازم 

رومال نان :

شیره انگور : 3 ق غ 

آب : 3 ق غ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

یک پ آب ولرم , شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم 15 دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.

بعد , خمیر مایه عمل اومده , نمک , روغن و باقی آب رو با هم مخلوط می کنیم و آرد رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم تا جایی که خمیر لطیفی داشته باشیم.

--- زیادی آرد اضافه نکنین که خمیر سنگین می شه و نون خوبی تحویل نمی گیرین.

--- فک می کنم حدود 5-6 پ بخواد. حالا یه خورده بیشتر دم دست تون باشه.

خمیر به دست اومده رو می پوشونیم و 1-2 ساعت استراحت می دیم تا عمل بیاد و حجمش دو برابر شه.

بعد از عمل اومدن , خمیر رو به چونه های 100 گرمی تقسیم می کنیم.

هر دو تا چونه رو به صورت استوانه باریک در میاریم .

 ابتدای هر دو رو با کمک آب بهم متصل می کنیم. با یه دست ابتدای خمیرو می گیریم و با دست دیگه خمیر رو می غلتونیم و بعد ابتدا و انتهای خمیر رو روی هم می ذاریم و بهم متصل می کنیم.

می ذاریم داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم.

یه ربع بهش استراحت می دیم و بعد شیره انگور رو با آب ولرم مخلوط می کنیم و روی نون می زنیم و کمی کنجد می پاشیم. (من شیره توت زدم)

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20- 30 دقیقه. بازم بستگی به فرتون داره و باید چک کنین.

--- کاسه ی آب هم داخل فرتون بذارین. من برای همه نونام می ذارم.

و بعد هم نون خوشمزه تون حاضر و آمادس. 

اینم بافت نون: 

و اما تجربه من!

اگه این نون رو با آرد گندم سبوس دار درست کردین حتما 1-2 ق غ آرد ذرت (همونی که زرد رنگه) به آرد تون اضافه کنین.

کلا برای هر نونی که ارد گندم سبوس دار رو جایگزین آرد سفید می کنین 1-2 آرد ذرت بزنین. 

امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form