نان بلغاری

سلام.

اینم یه نون خییییییییلی خوشمزه با بافت خیلی عاالی!!!!

مواد لازم :

خمیر مایه : 2 و یک دوم ق چ

شکر : 1 ق غ

شیر ولرم: 1 پ

تخم مرغ : 2 عدد

کره : 1 ق غ  ( یا 2-3 ق غ روغن مایع)

نمک : کمی

آبلیمو : 1 ق غ

کره برای لای نون 

رومال :

تخم مرغ زده شده+ کمی روغن

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

اول شیر ولرم , شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم 10-15 دقیقه استراحت کنه و عمل بیاد.

بعد تخم مرغ , کره , نمک و ابلیمو , خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و آرد رو کم کم بهش اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.

روی خمیرو می پوشونیم و می ذاریم تا 1-2 ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.

بعد از استراحت کره رو آب می کنیم ( 2-3 ق غ کافیه ).

خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت رو دوباره به 4 قسمت. یعنی 16 قسمت مساوی خمیر داریم.

من چون با نصف مواد درست کردم, خمیرمو به دو بخش تقسیم کردم و هر بخش رو به 4 قسمت.

هر بخش خمیرو به صورت دایره ای باز می کنیم.

روش کره اب شده می زنیم و 3 تا خیمرای باز شده دیگه رو روش می ذاریم. یعنی هر 4 تا لایه روی هم.

4 تا لایه ی روی هم رو رول می کنیم و به صورت مثلثی برش می دیم.

هر 4 تا رول رو به همین صورت انجام می دیم و با کمی فاصله می ذاریم داخل قالب.

من چون با نصف مواد درست کردم وسطش رو به صورت گل درآوردم ولی شما وسط قالب هم از همین مثلثا بذارین.

روی نون رو رومال می زنیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.

من رومال نون رو شیره توت زدم. یه ق شیره توت رو با یه ذره اب گرم قاطی کردم تا شیره باز شه و بعد روی نون زدم.

می ذاریم داخل فر با 180 درجه دما تا زمانی که پخته شه. اگه دیدین پخته شده ولی روش طلایی نشده , گریل رو چند ثانیه روشن کنین. ( برای تست پخته بودن هم خلال دندون بزنین داخل نون , اگه چیزی نچسبید یعنی پخته شده)

اینم بافت نون که عااااااااااااااالی بود.

حتما درست کنین که عاشقش می شین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form