نان ذرت

سلام.

یه نون خیلی ساده و راحت و خوشمزه که نیازی به استراحت نداره.

مواد لازم :

ارد سفید : 125 گرم

آرد ذرت : 175 گرم 

بکینگ پودر : 1 ق س

شکر : 1 ق س

نمک : نصف ق چ

دوغ : 300 میلی لیتر ( یا ماست و شیر که هر دو با هم 300 میلی لیتر بشن)

تخم مرغ : 2 عدد

روغن زیتون : 4 ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و به جای دوغ , مخلوط شیر و ماست رو استفاده کردم.

---  آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق داره!! ارد ذرت زرد رنگه.

فرو روشن می کنیم با 180 درجه دما.

قالب مونم چرب می کنیم.

آرد سفید , آرد ذرت , شکر , بکینگ پودر و نمک رو با هم داخل کاسه ای می ریزیم و مخلوط می کنیم .( من اردمو همیشه الک می کنم )

وسط مخلوط آردمونو گود می کنیم و دوغ ( یا مخلوط شیر و ماست ) , تخم مرغ ها و روغن زیتونو می ریزیم داخل اون قسمتی که گود کردیم و خوب مخلوط می کنیم همه رو با هم.

خمیری که به دست میاد مث مایه کیک می مونه یعنی مث خمیرای نونای یگه سفت و لطیف نیس. 

خمیر رو می ریزیم داخل قالب چرب شده و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت تقریبا نیم ساعت.

بعد از اینکه نون مون کامل پخت ( یه خلال دندون داخل نون می زنیم اگه چیزی نچسبید بهش یعنی پخته س) از فر خارج می کنیم و می ذاریم 5 دقیقه داخل قالب بمونه تا یه خورده از دما بیوفته و بعد برش می زنیم و از قالب خارج می کنیم.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form