نان کشمشی

سلام.

من شدیدا عاشق نون کشمشی بوده و هستم و خواهم بود!

خیلی قبل ترها کشمش رو با هر دستور نونی قاطی می کردم و نون کشمشی درست می کردم چون شدیدا نون کشمشی دوست داشتم اصلا هم برام مهم نبود چه مدل کشمشی هس یا چه مدل خمیری :) فقط می خواستم نون کشمشی بهم بده :)

این دستور نون کشمشی بسیـــــــــــــــــار خوشمزه و خوش بافت هس. و ناگفته نماند با کشمشای خونگی خودم درست کردم : کشمش پلویی خانگی

مواد لازم :

خمیر مایه : 2 ق چ

شکر : یک چهارم پ

شیر : 1 پ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : 3-4 ق غ

رنده پوست پرتقال : 1 ق م ( نریختین هم اشکال نداره )

نمک : کمی

آرد : 3 پ

کشمش پلویی: 80 گرم

 

رومال : 

تخم مرغ : ا عدد ( ولی فقط یه خورده ازش استفاده می شه )

شیر : 1 ق غ

روغن : چند قطره

طرز تهیه :

1 ق غ از شکر رو با شیر ولرم مخلوط می کنیم و بعد خمیر مایه رو بهش اضافه می کنیم . درشو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه عمل بیاد.

بعد از عمل اومدن , تخم مرغ , روغن , نمک , رنده پوست پرتقال و باقی شکر رو مخلوط می کنیم.

خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.

ارد رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم. ( اگه خیلی چسبناک بود یه کوچولو بهش آرد اضافه کنین)

بعد از وزر دادن , نوبت کشمش هس که بهش اضافه کنیم. کشمش ها رو داخل چند ق آرد مخلوط و به خمیرمون اضافه می کنیم و وزر می دیم.

روی خمیر رو چرب می کنیم و می پوشونیم و می ذاریم تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش دو برایر شه.

بعد از استراحت:

خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و چونه می کنیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر. (من به جای کاغذ روغنی , یه خورده سینی رو چرب کردم.)

روشونو می پوشونیم و می ذایم تا 30 دقیقه استراحت کنن.

بعد از استراحت رومال می زنیم ( تخم مرغ , شیر و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و با برس روی نون می زنیم)

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه . تا زمانی که بوی نون بلند شه و رنگ نون طلایی شه. 

اینم بافت نون که عااااااالیه!

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form