تزیین خرما به شکل گل رز

سلام.

خرما بدون هیچ قرو فری بازم تو عزیز :) ولی میشه به صورت لقمه های کوچیک و خوشگلتر تبدیلش کنیم:

این تزیین خرما رو از برنامه به خانه برمی گردیم یاد گرفتم. ممنون ازشون.

 

مواد لازم :

ماست : یک چهارم چ

بکینگ پودر : یک و نیم ق م

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : یک هشتم پ

وانیل : یک چهارم ق م

آرد : به میزان لازم

نمک : 1 پنس (میزانی که بین دو انگشت )

خرما : به میزان لازم

 

شربت :

 عسل : یک هشتم پ

گلاب : یک هشتم پ

زعفران : 1 ق م

 

 طرز تهیه :

ماست  و بگینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم.

تخم مرغ , وانیل و روغن مایع رو به ترتیب اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم.

در آخر آرد و نمک الک شده رو اضافه می کنیم.

آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبه و خمیری لطیفی به دست بیاد.

--- زیادی اضافه نکنین که خمیر سفت می شه!

روی خمیر رو می پوشونیم و اجازه می دیم خمیر تو همون محیط آشپزخونه به مدت نیم ساعت استراحت کنه.

 

بعد از استراحت , خمیر رو باز می کنیم به ضخامت 2-3 میلی متر و با قالب دایره ای شکل به قطر 5-6 سانت , قالب می زنیم. (ضخامت رو 1-2 بگیرین بهتر به نظرم! من 3 گرفتم ولی دفعات بعد حتما کمتر می گیرم)

 

5 تا دایره رو روی هم می ذاریم و هر دایره رو که می خوایم روش دایره ی دیگه بذاریم لبه شو کمی آب می زنیم و خیس می کنیم تا بهتر به هم بچسبن و داخل فر از هم باز نشن.

 

خرما رو هسته می گیریم و می ذاریم روی دایره و از اول شروع می کنیم به پیچیدن :

 

 

حالا با یه چاقوی تیز , از وسط خمیر رو برش می دیم و به دو تا گل تبدیلش می کنیم.

همه رو به همین صورت کار می کنیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر (اون دو تا ساده ها رو با اضافه های خمیر درست کردم.)

 

---- گل ها نیازی به رومال ندارن!

و بعد هم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 15 دقیقه.

--- همین که روش کمی طلایی بشه کافیه! (من وقتی احساس کردم پخته شده , چند ثانیه گریل هم روشن کردم)

 

خب این از گل رزمون اما برای شربتش!

زمانی که گل هامون داخل فر هستن , دست به کار می شیم برای درست کردن شربت , به این صورت که هر سه رو (عسل , گلاب و زعفرون ) مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم یا چند ثانیه روی حرارت می ذاریم تا یکدست و صاف شن.

وقتی که گل هامون اماده شد و از فر آوردیم بیرون , روی گل ها رو با قلم مو شربت می زنیم. من سه بار با فاصله شربت زدم.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form