آموزش تهیه بادام سوخته

سلام.

اگه مث من از خوردن بادوم خام لذتی نمی برین می تونین بادوم سوخته درست کنین! فوق العاده خوشمزه ست!

البته معذرت خواهی می کنم چون با گوشی عکس گرفتم و زیاد خوب نیافتاده. خیییییییییییییییییییییییلی خوش رنگ تر از عکسش بود.

مواد لازم :

بادام: یک پ

شکر : 5 ق غذا خوری

آب : نصف پ

کره : 10 گرم ولی 5 گرم لازمه!

طرز تهیه:

اول نصف پ آب تونو بریزین تو قابلمه تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد بادوم ها رو اضافه کنین به اضافه 3 ق غ شکر. شعله گاز معمولی باشه. نه کم کنین و نه زیاد. ولی خب (آخراش کم کنین گازو تا مغر بادوم خوب پخته شه.)

بذارین خوب آب و شکر به خورد بادوم ها بره.

*** آخرش که آب کاملا تبخیر میشه بادوم ها می پره , مواظب دست و صورت تون باشین!

حالا وقتی آب تبخیر شد , گازو خاموش کنین و برین سراغ مرحله بعدی!

تو تابه تون 5 گرم کره رو با 2 ق غ شکر مخلوط کنین و رو شعله گاز بذارین.

من از 10 گرم کره استفاده کردم ولی به نظرم زیاد بود !

بذارین تا کره ذوب بشه و رنگش عوض شه. وقتی رنگ کره تون قهوه ای شد , حالا بادم ها رو بریزین تو تابه و خوب مخلوط کنین و اجازه بدین چند دقیقه ای روی گاز بمونه تا رنگ قهوه ای سوخته در بیاد.

و بعد بلافاصله بریزین تو سینی . البته سعی کنین با فاصله بریزین تا به هم نچسبه!

بازم مواظب دست تون باشین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form