درست کردن آلو بخارا

سلام.

آلو بخارای خانگی و بسیــــــــــــــــار خوشمزه و آسون!

درست کردن الو بخارا آسونه!

اول اینکه آلو زرد درشت می خریم و می شوریم.

با یه چاقوی خییییییییییییلی تیز یه به علاوه روی همشون می زنیم. یه بعلاوه ای که فقط پوست شو پاره کنه و به گوشتش نرسه . 

متاسفانه توی عکس اصلا معلوم نیس!!!!

یه قابلمه اب می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش اومد , الو ها رو می ندازیم داخلش. بعد از چند ثانیه آلو ها میاد روی اب می ایسته و پوستش تقریبا جدا شده!

با کفگیر بر می داریم و می ریزیم داخل ظرف آب سرد.( من با کفگیر اول همه رو ریختم داخل سبد و بعد ریختم داخل ظرف اب سرد)

پوستشو جدا می کنیم یعنی خودش جدا میشه!

و بعد هم می ذاریم داخل سبد و جلو افتاب تا خشک شن.

هر چی الوهاتون درشت و گوشتی باشن دیرتر خشک میشن و هرچی کوچیک باشن زودتر خشک میشن.

آلوهای سمت راست آلوهای درشت و گوشتی بودن و آلوهای سمت چپ الوهای کوچیک بودن ( همونایی که تو سبد هس) که اونایی که درشت بودن آلوبخارای بهتری شدن.

نوش جونتون.

نظرات   

0 #3 Zohreh 1396-05-22 20:01
سلام.چون هوای خوزستان معمولا گرد و خاکه راه دیگه ای برای‌خشک کردن آلوها نیست؟؟
-------------------
پاسخ:
سلام.
راستش من مدل دیگه ای رو امتحان نکردم ولی شاید داخل فر هم بشه خشک کرد. مث میو ها! ولی من این روش رو امتحان نکردم.
نقل قول
0 #2 نسرین 1396-05-12 16:43
سلام.روش خوبی هست.اما نیاز به چاقو زدن نداره.وقتی الوها یا گوجه فرنگی یا.... تو اب جوش بریزیم چند دقیقه بعد پوستش شل میشه و راحت کنده میشه.دقیقا مثل عکس شما.
--------------------
پاسخ:
سلام.
بله درسته ولی نه همه شون ! و از طرفی اگه چاقو نزنیم , پوستش همراه با گوشتش کنده میشه . ولی با این روش هم گوشت میوه کنده نمیشه و هم راحتر پوستش جدا میشه.
نقل قول
-1 #1 مسعود 1396-02-02 09:42
خیلی ممنون میدونید چند کیلو یه کیلو در میاره
--------------------
پاسخ:
خواهش می کنم . نه متاسفانه!
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form