حلوا برنجی ( ترحلوا )

سلام.

در راستای انجام پروژه حلوا , حلوایی یاد گرفتم از استاد گل آشپزی " شف طیبه" نازنین , حلوایی به نام " حلوا برنجی " یا " ترحلوا"

حلوای خوشمزه و متفاوتی هس.

 

وقتی داری این حلوای خوشمزه رو درست می کنی , یاد خیلی از دسرها میوفتی, نشا , شله زرد , مسقطی و آخر که بخوای قابلمه رو تمیز کنی یاد دیگچه هم میوفتی :) 

حلوای خوشمزه ای هس و ناگفته نماند که در کنار تمام موارد بالا که براتون یاداوری می کنه ته مزه حلوای معمولی هم میده.

خلاصه اینکه دیگه در توانم نیس توصیفش کنم بلند شین درست کنین , ببینین چیه؟! :)

مواد لازم :

آرد برنج : نصف پ

روغن : یک چهارم پ

اب : 3 پ

شکر : سه چهارم پ

گلاب : نصف پ

نشاسته ذرت : 1 ق غ ( همونی که سفید و تو همه خونه ها پیدا میشه )

آب سرد : 2 ق غ ( برای حل کردن نشاسته )

زعفران و هل : هر چقد دوس داری

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

اول از همه اینکه سعی کنین آرد برنج رو خودتون درست کنین.آرد برنج خانگی

آرد برنج رو روی حرارت کم می ذاریم و تف می دیم. نباید تغییر رنگ بده!!!  چند دقیقه بیشتر نمیشه.

روغن رو  اضافه می کنیم و سریع مخلوط می کنیم و زیر حرارت رو خاموش می کنیم.

اجازه می دیم تا سرد شه.

بعد از سرد شدن , 3 پ آب رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای شکل نباشه.

من اول یه خورده آب ریختم و خوب مخلوط کردم. بعد باقی آب رو اضافه کردم.

روی حرارت می ذاریم و شکر رو اضافه می کنیم.

و بعد هم زعفران و گلاب و هل.

شعله گاز معمولی باشه. نه خیلی کم و نه زیاد.

وقتی به جوش اومد نشاسته رو با 2 ق غ آب سرد مخلوط می کنیم و به حلوا مون اضافه می کنیم.

اینجای کار باید زیر شعله گاز رو کم کنیم تا به دل جا بیوفته و مدام هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.

وقتی جا افتاد زیر حرارت رو خاموش می کنیم و داخل ظرف می ریزیم.

روشو هر جور دوست دارین تزیین کنین.

من با شکلات بن ماری شده تزیین کردم. طرحشم چند وقت پیش تو نت دیده بودم و همون هاله ای از ابهام که تو ذهنم بود رو کشیدم که شد این :)

تازه بازسازی کردم شکلو :)

و در عرض صدم ثانیه :

این حلوا مدلش سفت هست بنابراین می تونین قالب بزنین. برای همین می گم یاد مسقطی افتادم :)

در مجموع که مورد پسند واقع شد .

شما هم درست کنین ولی مث من با نصف مواد :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form