ترحلوای هویج (همدان)

سلام.

ترحلوای هویج  تا جایی که من می دونم مربوط میشه به همدانی های عزیز که بیشتر برای افطار درست می کنند.

خیلی خوشمزه س شوهری هم خوشش اومد :)

 

همین اولی کار یه چیزی رو بگم و اونم اینکه باور کنین خیلی خوشرنگ و رو بود , اما عکسام همش نور افتاده و به روشنی میزنه!!!

مواد لازم :

هویج : نیم کیلو

آرد برنج: 1 پ

شکر : 1 استکان

گلاب و آب : 1 استکان

روغن : نصف استکان

زعفران و هل : کمی

پودر دارچین و پودر نارگیل : برای تزیین

 

طرز تهیه :

من استکان رو نصف پ در نظر گرفتم .  " یک استکان = نصف پیمانه" . من این جوری در نظر گرفتم و خوبم از آب در اومد! 

اول هویج رو رنده کردم و با یه مقدار کم آب گذاشتم بپزه. طوری که آب به خورد خودش رفت.

بعد با شکر ریختم داخل دستگاه و پورده کردم. ( مخلوط کن یا غذا ساز )

آرد رو ریختم داخل تابه و با حرارت کم تف دادم. 

وقتی که رنگش طلایی شد روغن رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم.( این طبق دستور!!!!! نکته پایین صفحه رو بخونین حتما!!!)

و بعد از چند دقیقه , هویج مخلوط شده با شکر و آب و گلاب رو اضافه کردم.( میزان آب و گلاب هر دو باید یک استکان بشه)

و بعد هم زعفرون و هل.

و اجازه می دیم چند دقیقه آب حلوا تبخیر شه و بعد زیر حرارت رو خاموش می کنیم و تابه رو به سمت راست و چپ تکون می دیم تا حلوا جمع شه.

و بعد هم تزیین با پودر دارچین و پودر نارگیل:

نکته!

--- من با نصف دستور درست کردم.

--- یه چیزی بگم و اونم اینکه به نظر من آرد برنج نباید تغییر رنگ پیدا کنه! اما تو دستور این طور گفته شده .

حالا یه خواهش !

اگه شما همدانی هستین و این ترحلوا رو درست کردین لطفا بگین باید آرد طلایی بشه یا نه!

خیلی ممنون.

 اینم مدل تزیین حلوام که دوست گلم " نرگس " جون بهم یاد داد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form