حلوای شیر و دارچین

سلام.

یه حلوای خوشمزه با دارچین جان!

حلوای خوب و خوشمزه ای بود ولی حلوای خشکیه! یعنی مث حلوای آرد گندم نرم نیس! حلوای آرد گندم بعد از 3-4 روز همچنان نرم و تازس ولی این حلوا چند ساعتی که ازش بگذره سفت میشه. شاید بخاطر روغن جامد! نمی دونم ولی به هر حال خوشمزه بود و همشو خوردیم :)

مواد لازم :

آرد : 2 پ

روغن جامد : 50 گرم

روغن مایع : 70 گرم

شیر : سه چهارم پ

شکر : سه چهارم پ

دارچین : 1 ق چ

هل : 1 ق چ

زعفران : یک هشتم ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

ارد رو الک می کنیم و با حرارت کم کم تفت می دیم تا جایی که رنگ حلوا تغییر کنه و بوی خامی آرد گرفته شه.

--- من از آرد گندم سبوس دار استفاده کردم که کلا رنگش تیره تر از آرد معمولیه.

زمانی که آرد روی حرارته , شربت حلوا رو درست می کنیم به این صورت که شیر و شکر رو روی حرارت می ذاریم تا شکر حل شه و بعد زعفرون و هل رو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم و در قابلمه رو می ذاریم تا سرد نشه. ( من زعفرون نریختم)

وقتی ارد تغییر رنگ داد, آرد رو دوباره الک می کنیم و به تابه برگردونیم . دارچین و روغنو بهش اضافه کنیم و شروع می کنیم به هم زدن.( اینجا دیگه حرارت رو متوسط کنین)

و بعد هم شربت ولرم رو کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا جایی که حلوا شروع می کنه به جمع شدن. حرارت رو خاموش می کنیم .

داخل ظرف می کشیم و شروع می کنیم به تزیین.

من بعد از صاف کردن حلوا با انتهای قاشق چایخوری , تزیین کردم. همون قاشقی که داخلش دارچین ریختم :

وسط حلوا هم دیدم خالیه , شکلات چیپسی گذاشتم :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form