No item found! Please check your config!

حلوای شیر و دارچین

سلام.

یه حلوای خوشمزه با دارچین جان!

حلوای خوب و خوشمزه ای بود ولی حلوای خشکیه! یعنی مث حلوای آرد گندم نرم نیس! حلوای آرد گندم بعد از 3-4 روز همچنان نرم و تازس ولی این حلوا چند ساعتی که ازش بگذره سفت میشه. شاید بخاطر روغن جامد! نمی دونم ولی به هر حال خوشمزه بود و همشو خوردیم :)

مواد لازم :

آرد : 2 پ

روغن جامد : 50 گرم

روغن مایع : 70 گرم

شیر : سه چهارم پ

شکر : سه چهارم پ

دارچین : 1 ق چ

هل : 1 ق چ

زعفران : یک هشتم ق س

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

ارد رو الک می کنیم و با حرارت کم کم تفت می دیم تا جایی که رنگ حلوا تغییر کنه و بوی خامی آرد گرفته شه.

--- من از آرد گندم سبوس دار استفاده کردم که کلا رنگش تیره تر از آرد معمولیه.

زمانی که آرد روی حرارته , شربت حلوا رو درست می کنیم به این صورت که شیر و شکر رو روی حرارت می ذاریم تا شکر حل شه و بعد زعفرون و هل رو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم و در قابلمه رو می ذاریم تا سرد نشه. ( من زعفرون نریختم)

وقتی ارد تغییر رنگ داد, آرد رو دوباره الک می کنیم و به تابه برگردونیم . دارچین و روغنو بهش اضافه کنیم و شروع می کنیم به هم زدن.( اینجا دیگه حرارت رو متوسط کنین)

و بعد هم شربت ولرم رو کم کم اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا جایی که حلوا شروع می کنه به جمع شدن. حرارت رو خاموش می کنیم .

داخل ظرف می کشیم و شروع می کنیم به تزیین.

من بعد از صاف کردن حلوا با انتهای قاشق چایخوری , تزیین کردم. همون قاشقی که داخلش دارچین ریختم :

وسط حلوا هم دیدم خالیه , شکلات چیپسی گذاشتم :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

عضویت در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید..

درباره ما

 

نظرات سایت فعال شد.

ممنون از همراهی شما

آدرس اینستاگرام :  asooneh.ir@