نان قندی خوشمزه(شیرینی عید)

سلام.

یه نون قندی خیلی خوشمزه که میشه به عنوان شیرینی عید هم آماده کرد.

مواد لازم :

آرد : سه پ

بکینگ پودر : یک ق چ سر صاف

شکر : 150 گرم(تقریبا سه چهارم پ)

روغن مایع : 90 گرم(نصف پ کمتر)

آب : یک چهارم پیمانه

نمک : دو پنس(پنس یعنی اینکه انگشت شصت و اشاره رو داخل ظرف نمک ببرین و ببندین , هرچقد نمک بین انگشتاتون موند اون میشه یک پنس)

رومال :

زرده تخم مرغ : 1 عدد

کنجد : مقداری

 

طرز تهیه :

من با نصف دستور درست کردم.

شکر , آب , روغن مایع و نمک را با همزن دستی مخلوط میکنیم.

 

بکینگ پودر هم اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه می کنیم, با انگشت ورز می دهیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد.

--- جنس آردها متفاوته , شاید برای شما آرد کمتر یا بیشتر استفاده شه. پس کم کم آرد بریزین!

فر رو روشن و روی 170 درجه می ذاریم.

روی خمیر نایلون یا کاغذ روغنی می ذاریم و با وردنه بازش می کنیم و قالب می زنیم. من دو طرف خمیر رو کتاب گذاشتم تا شیرینی هام همه یه ارتفاع مشخص داشته باشه.

 

و می ذاریم داخل سینی فر.من معمولا شیرینی هامو داخل قالب می ذارم که کف شیرینی هام تغیر رنگ پیدا نکنه و از طرفی کامل پخته شه.

 

زرده تخم مرغ روبا چنگال می زنیم و روی شیرینی هامون میزنیم و بعد کنجد می ریزیم.

من بجای زرده از سه شیره استفاده کردم. یک ق غ شیره با چند قطره آب مخلوط کردم و زدم روی شیرینی هام.

 

می ذاریم داخل فر با 170 درجه دما به مدت تقریبا 15-20 دقیقه. البته من داخل قالب گذاشته بودم برای همین . شما حواستون باشه و بعد از 10 دقیقه چک کنین. هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه خلال دندون بزنین داخل شیرینی تون اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست.

 

با نصف دستور , تقریبا 10 تا این سایزی بهم شیرینی داد.

 نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form