نان قندی خوشمزه

مواد لازم:

 ارد : 400 گرم

شکر : 150 گرم

روغن مایع : 90 گرم

آب : 85 میلی لیتر( 100میلی لیتر برابر یک چهارم پیمانه است)

نمک میوه : 5 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

کنجد : مقداری

طرز تهیه :

1- شکر ؛ آب , روغن مایع و نمک میوه را با مفتول دستی مخلوط کرده.( من نمک میوه نزدم)

 

2- آرد رو کم کم به مواد اضافه می کنیم, خوب ورز می دهیم تا یکدست شه.

3- سپس روس خمیر رو می پوشونیم و در جای گرم به مدت 20 دقیقه قرار میدیم.

4- بعد از 20 دقیقه خمیر رو باز می کنیم با وردنه و به اندازه مستطیل های کوچیک یا مربع برش می زنیم.روشو با وسیله مخصوص یا با چنگال سوراخ می ندازیم. و می ذاریم داخل سینی فر.

5- زرده تخم مرغ رو می زنیم روش و بعد کنجد می ریزیم و می ذاریم داخل فر.

 

اینم نمای نزدیک:

6- درجه فر:200 به مدت 30-20 ذقیقه.

* حتمـــــــــــــــــا یک کاسه آب جوش کنار همون سینی فرتون بذارین تا نون تون خشک نشه.

اینم وقتی که از فر آوردم بیرون:

نوش جان.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form