شیرینی مرنگ یا پفکی(شیرینی عید)

سلام.

مرنگ یک شیرینی خوشمزه س که با سفیده تخم مرغ درست می شه. وقتی سفیده تخم مرغ اضافه دارین هم می تونین درست کنین. 

خیییییییییییییلی پوک و خوشمزه می شه. من شوهر خیلی این شیرینی رو دوست داره.

البته برای این شیرینی باید خیلی دقت کنین. نکته ها رو پایین گفتم.

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ

پود شکر : 2 برابر وزن سفیده تخم مرغ

آبلیموه: 1 ق غ

وانیل : کمی

 

طرز تهیه:

1- سفیده ها رو وزن کنین.

2- دو برابر وزنشون , پودر شکر می ریزیم.

* حتمــــــــــــا پودر شکر باشه نه شکر!!!!

3- سفیده تخم مرغ , شکر , آبلیمو و وانیل رو می زنیم تا جایی که مث خامه فرم گرفته بشه!

4- فر روشن با دمای 150 درجه ( حتی کمتر)

5- کف سینی رو کاغد روغنی می ندازیم. مواد رو در قیف می ریزیم یا با قاشق می ریزیم و روشم پودر پسته میریزیم.

6- 15 دقیقه بعد یکی از پفک ها رو با انگشت آروم حرکت می دیم اگر از کاغذ جدا شد یعنی آمادس. 

این شیرینی خییییییییییییییلی پوک و خوشمزه ست. حتما امنحان کنین.

و اما نکته های مهم!!!

--- زمان برای مرنگ من تقریبا نیم ساعت بود.

--- این مرنگایی که درست کردم با یک سفیده تخم مرغ هس.

--- من با قاشق ریختم رو کاغذ.

--- حتما از پودر شکر استفاده کنین.

--- دمای فر تون باید خیییییییییییییلی کم باشه.

--- مواد باید خیلی خوب زده بشه دقیقا مث خامه فرم گرفته.

--- این شیرینی برخلاف بقیه شیرینی ها یا کیک ها نباید از قبل فر رو روشن کنیم.  وقتی می خواین کاغذ بندازین روشن کنین.

--- دقیقا مث دستور عمل کنین وگرنه مرنگ تون خراب می شه.

نوش جونتون.

اگه شما هم درست کردین عکس کاراتونو بفرستین تا به نام خودتون تو سایت بذارم. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form