تهیه روغن صاف قنادی در منزل

سلام.

اگه شما هم اهل شیرینی پزی و استفاده از روغن صاف هستین حتما این مطلب رو بخونین.

این آموزش رو از وبلاگ هانی شف عزیز یاد گرفتم.

می بینین توی بعضی از دستورات گفته شده "روغن صاف"! بعضی ها  به علت پیدا نکردن روغن صاف قنادی یا بیخیال اون دستور میشن یا از همون روغن نیمه جامد استفاده می کنن اما شیرینی شون اونی نمی  شه که می خوان (کیفیتش فرق می کنه) . روغن نیمه جامد حبابای ریزی داره که با صاف کردن روغن , اونا از بین می ره. 

خب حالا ما همون روغن نیمه جامد رو به روغن صاف قنادی تبدیل می کنیم:

این روغنم:

ریختمش داخل قابلمه و گذاشتم روی حرارت کم تا باز شد:

وقتی سرد شد ریخم داخل سطل ماست(یا هر ظزفی که دوست دارین بریزین) و گذاشتم داخل یخچال .

من شب گذاشتم تا صبح که دیگه خودشو کامل گرفت:

این شد روغن صاف قنادی. به همین راحتی.

---- یادتون باشه این روغن رو حتما داخل یخچال نگه دارین.

---- برای مصرف هم :

باید به ازای هر 100 گرم کره ,  80 گرم روغن جامد استفاده کنین. پس با یک تناسب سادهمی تونین اندازه ها رو به دست بیارین.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form