شيريني كبريتي (شيريني عيد)

سلام.

یکی دیگه از شیرینی هایی که می تونه برای عید استفاده بشه , شیرینی "کبریتی " هست.

یه شیرینی که هم شکلش قشنگه و هم مزش.

داخل این شیرینی از نشاسته ذرت استفاده شده . نشاسته ذرت همونی که وقتی از روی پلاستیک دست می زنی صدای خش خش میده یا قرچ قرچ:)

اینم 2 بسته ده تایی :)

مواد لازم :

کره : 150 گرم

شکر : 100 گرم

آرد : 150 گرم

نشاسته ذرت : 30 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

 

برای تزیین :

پودر شکر : 100 گرم

آب : 4 ق غ

رنگ قرمز : کمی

شکر : کمی

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و به جای کره از روغن استفاده کردم. اگه شما هم از روغن جامد استفاده می کنین حتما اینجا رو بخونین تهیه روغن صاف قنادی در منزل

کره رو می زنیم.

شکر و وانیل رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم تا حجم بگیره.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و می زنیم.

آرد و نشاسته رو الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا خمیری بدست بیاد.

و بعد خمیر رو به کمک قیف با ماسوره  ساده , روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر گذاشته شده , خطوطی ایجاد کنین. بذارین داخل فر از قبل روشن شده با دمای 175.

خب تا اینجا مث دستور بود اما نتیجه کار رو ببینین!

من هم همین کار رو کردم با همون ماسوره ای که توی عکس مشاهده می کنین اما....

ببینین چقد باریک شد؟!!!! تازه دستم انقد لرزید خب آخه باریک بود دیگه!

و اینم شد نتیجه کار بعد از بیرون اومدن از فر...

سه سوته به خاطر باریکی خطوط سوخت! و البته اینم ببینین:

چون باریک بود نصفش شکست!

حالا ببینین من چیکار کردم....

موقعی که داشتم اینا رو می ذاشتم تو سینی , پسرک جیگر مامان شروع کرد به گریه. منم مجبور شدم باقی خمیر رو بذارم تو یخچال تا بعد از آروم شدنش دوباره دست به کار شدم.

و  همین کار رو هم کردم اما این دفعه به کمک نایلون :)

متاسفانه قیف یه بار مصرف نداشتم برای همین مجبور شدم از پلاستیک فریزر به عنوان قیف استفاده کنم که زودی پاره شد!

از سلفون که فقط یه دونه داشتم استفاده کردم وشد اون چیزی که می خواستم :)

 

این دورو بری هاش روغن که به دلیل نداشتن کاغذ روغنی مجبور شدم , روغن بزنم.

و این دفعه فقط 2 دقیقه داخل فر بود و سریع برداشتم. 

گذاشتم کاملا خنک شد و بعد جدا کردم از سینی فر!

و بعد از جدا کردن , پودر شکر و آب و رنگ خوراکی قرمز رو مخلوط کردم و یکی یکی نوک شیرینی ها رو داخل مخلوط بردم و بعد داخل شکر .

البته همینجا اعتراف می کنم که اندازه پودر شکر و رنگ و آب کاملا چشمی بود :)

بعد بذارین خشک بشه و بعد هم نوش جونتون کنین.

اگه شما هم درست کردین حتما عکس کارتونو برام بفرستین تا به نام خودتون تو سایت بذارم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form