شیرینی نخودچی 2(شیرینی عید )

سلام.

بازم شیرینی نخودچی درست کردم اما با یه دستور دیگه! یعنی یه دستور عااااااااااااالی!

یادتون میاد برای عید با این دستور درست کردم : شیرینی نخودچی (شیرینی عید )

خب حالا الان که با این دستور زیر درست کردم میگم کلا بیخیال اون دستور بشین! این دستور عااااااااااااااالیه. اشکالات اون یکی دستور هم نداره. خمیر خیلی منسجم و خوبی بدست میاد.

ببخشید چون برای کسی بردم نشد عکس خوشگل بندازم.

اینم به شکل خرگوش :

این دستور خیلی خوبه. واقعا از بیرونی ها هم خوشمزه تر میشه.

مواد لازم : 

آرد نخودچی : 200 گرم

روغن جامد : 1 پ

پودر قند : 1پ

زرده تخم مرغ : 1 عدد

پودر هل : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

روغن و پودر قند رو خیلی می زنیم.

زرده تخم مرغ , هل رو هم اضافه می کنیم و می زنیم.

و بعد آرد نخودچی رو اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیری شکل شه.

داخل نایلون می ذاریم و اجازه می دیم نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

بعد از نیم ساعت با وردنه بازش می کنیم و قالب می زنیم. و می ذاریم داخل سینی فر. داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازین.

خدایی این خمیرش مث اون قبلی اصلا اذیت نکرد و خیلی راحت خمیر رو با قالب می نداختم داخل سینی فر.

شیرینی ها رو با فاصله بذارین داخل سینی.

حالا روشو تزیین می کنیم با پودر پسته یا مث من با کاکائو که داخل یه ذره آب حل کردم و به وسیله خلال دندون روی شیرینی یه نقطه انداختم.

برای خرگوش ها هم همین طور.

سینی رو می ذاریم داخل فر از قبل روشن شده با دمای 170 درجه. 

مددت زمانشم که بستگی به فرتون داره.ولی معمولا بین 10 الی 15 دقیقه س.

وقتی از فر آوردین بیرون , بذار کاملا سرد سرد شه و بعد از کاغذ روغنی جداش کنین وگرنه میشکنه!

نکته!!!

--- این یه ذره شیرینی قسمت خیلی ها شد و خدایی هر کی خورد واقعا خوشش اومد و تعریف کرد. 

--- به نظر خودم قطرش رو کم گرفته بودم. باید یه خورده بیشتر از این بشه. حالا انشاالله چند روز دیگه که خواهر گلم بیاد حتما براش درست می کنم و عکسشو میام میذارم.

 --- شیرینی هاتون نباید تغییر رنگ بدن. حواستون باشه.

--- بعد از هر بار مصرف حتما شیرینی ها رو بذارین داخل یخچال.

--- موقع کار با خمیر به نظر میاد که روغنش زیاد اما موقع خوردن اصلا همچی حسی رو نداری.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form