شیرینی گوش فیل

سلام.

الان که این پست رو می خوام بذارم کلی ذوق زده شدم! چرا؟ چون من عاااااااااااااااااشق شیرینی گوش فیلی  هستم و از اینکه تونستم درست کنم ذوقیدم.

زمانی که تو دوران تجرد به سر می بردم 2 تا شیرینی رو خیییییییییلی دوست داشتم و هنوزم دوست دارم یکی کیک یزدی بود و یکی گوش فیلی. 

خدارو شکر هر دوتاشم تونستم یاد بگیرم و خودم درست کنم :)

خدایی مزش عین بیرونی ها شده بود! تازه بهتر از اون !(آخر اعتماد بنفس)

اگه سرچ کنین گوش فیل , می بینین شیرینی های مربعی تپلی رو براتون میاره! ولی من نمی دونم چرا اون مدلی درست می کنن! مگه اسمش گوش فیل نیس؟! خب پس باید شبیه گوش فیل باشه دیگه! مگه تو شیرینی فروشی ها مربعی هس؟! راستش ما همیشه گوش فیل رو از یک شیرینی فروشی می خریدیم که عاااااالی بود گوش فیل هاش. دقیقا شبیه گوش فیل بود (البته توش تکه های بزرگتر و ناموزون هم بود ) و اصلا پف نداشت و مث ورقه ای بود که خیلی هم ترد و شکننده بود.

اعتراف می کنم مال منم کمی پف دار شده که باید نازک تر در میاوردم!

خب حالا توضیح کار :

مواد لازم :

آرد : 700 گرم

روغن مایع : 80 گرم

ماست : 100 گرم

تخم مرغ : 2 عدد

آب : 150 گرم

وانیل : یک سوم ق چ

شربت : 1 ق چ

و اما شربت :

شکر : یک کیلو

آب : 300 گرم

گلاب : کمی

آبلیمو : 1 ق غ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم که خیلی شد! توصیه می کنم برای بار اول اصلا با کل دستور درست نکنین!

برای شربت هم من با یک سوم دستور درست کردم که دور ریز نداشت و همش استفاده شد.

خب اول شربت :

برای شربت شکر و اب رو بذارین روی حرارت و اصلا قاشق داخلش نزنین تا شکر در آب حل شه و چند تا قل بزنه. بعد گلاب و ابلیمو رو اضافه کنین.(حواستون به آبلیمو باشه , کم بزنین!) و زیر گاز رو خاموش کنین. در قابلمه تونو بذارین تا سرد نشه.

برای خود گوش فیل:

روغن , ماست , تخم مرغ, آب , وانیل و شربت رو مخلوط می کنیم. ( یعنی همه مواد غیر از آرد )

من به جای وانیل پودر هل ریختم.

حالا آرد رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و خوب ورز میدیم. اولش یه خورده چسبندس ولی اگه خوب ورز بدین خمیر لطیفی بدست میاد.

روش یه نایلون بکشین و 20 دقیقه بذارین تو همون محیط آشپزخونه استراحت کنه.

تا اون داره استراحت می کنه شما هم بیکار نباشین و وسایل مرحله بعد رو آماده کنین . دوروبرتونم جمع و جور کنین :)

بعد از استراحت خمیر رو باز می کنیم با قطر کم. و قالب دایره ای می زنیم.قالب دایره ای من همیشه لیوان :)

حالا هر کدوم از اون دایره ها رو دوباره باز کنین تا نازک تر و بیضی شکل شه.

با انگشت تون وسط شو جمع کنین تا چین دار شه.

و به کمک چاقوی تیز از وسط برش بزنین.

من همه رو اول دایره ای در اوردم و بعد این مدلی کردم (چین دادم و برش) و بعد سرخ شون کردم.

حالا بندازین داخل روغن داغ!

وقتی خب سرخ شد , سریع بندازین داخل شربت که ولرم هس!! داغ نباشه و اگه سرد شده , یه خورده گرمش کنین تا ولرم شه.

و بذارین یه دقیقه ای داخل شربت باشه و بعد در بیارین:

نکته!!!

--- خمیرتونو نازک قالب بزنین.

--- اگه خمیرتون خیلی سفت شده , نگران نباشین و بهش یه خورده اب اضافه کنین و بر عکس اگه خیلی شل بهش یه خورده ارد اضافه کنین.البته یه خورده شل هست که با ورز زیاد از بین میره!

--- تو هر مرحله از کارتون روی خمیر رو حتما بپوشونین تا خشک نشه. چون یه کار زمانبر.

نکته ای دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

حتما درست کنین که خیلی عالی میشه. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form