شیرینی سیب و دارچین

سلام.

شیرینی سیب و دارچین عجب شیرینی خوشمزه ای هس!!!! عاااااااااااالیه. یعنی این شیرینی رفت تو لیست شیرینی های عیدم انشاالله.

این شیرینی خوشمزه ,خمیر خیلی خوبی داره و اصلا ازین اذیت بکن ها نیس!

مواد لازم :

آرد : 300 گرم ( ولی خیلی زیاد, پایین توضیح می دم )

آب ولرم : 50 میلی لیتر یا یک چهارم پ

روغن جامد یا حیوانی : 50 گرم ( من روغن مایع زدم , تو دستور توضیح می دم )

خمیر مایه : 1 ق چ

تخم مرغ : 1 عدد 

پودر قند : 1 ق س

نمک : کمی 

مواد میانی:

سیب + شکر + دارچین

 

طرز تهیه :

خمیر مایه , پودر قند و آب ولرم رو با هم مخلوط کنین و درشو بذارین و اجازه بدین 10 دقیقه استراحت کنه.

روغن جامد رو آب کنین و بذارین سرد شه.

--- من از روغن مایع استفاده کردم . اول 50 گرم ریختم که خییییییییییییییلی زیاد بود. دفعات بعد , 30 گرم ریختم که خیلی اندازه بود.

تخم مرغ رو با چنگال بزنین, وزن کنین و نصفش رو با روغن مخلوط کنین و نصف دیگه رو بذارین کنار برای رومال.

خمیر مایه عمل اومده رو به مخلوط روغن و تخم مرغ اضافه کنین و با چنگال بزنین.

حالا نوبت می رسه به آرد!

میزان آرد تو دستور خیلی زیاد. دقیقا نصف میزان آرد گفته شده استفاده شد. البته بسته به نوع آرد  داره! اما مطمئنم کل آرد مصرف نمیشه. پس حتما حتما  ارد رو خیلی کم بریزین و هم بزنین تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خوب خوب هم ورز بدین خمیر رو!

نمک هم اضافه کنین ( داشت یادم میرفت )

روشو بپوشونین و بذارین 1-2 ساعت استراحت کنه.

در حین اینکه خمیر داره استراحت می کنه , شما 2-3 تا سیب متوسط رو پوست بگیرین و کوچولو ریز کنین و با 2-3 ق غ شکر و یه خورده آب روی شعله گاز بذارین. اجازه بدین خوب آب به خورد سیب بره.

--- آب در حد چند قاشق بریزین چون خود سیب هم آب می ندازه!

زمانی که داشت آبش خشک میشد , هر چقد که دوست دارین دارچین بریزین. من چون عااااشق دارچینم زیاد زدم.( ولی انقد زیاد هم نزنین که قابل خوردن نباشه:)

و بعد زیر حرارت رو خاموش کنین.

علت اینکه مال من تیره شده برای اینکه , من دارچین رو از اول ریختتم , ولی شما از اول نریزین چون ادویه جاتی مث دارچین نباید زیاد حرارت ببینن!!!

خب....

بعد از استراحت فر رو روشن می کنیم و رو 160 می ذاریم.

خمیر رو یه کوچولو ورز بدین و پهن کنین و به صورت مربع برش بزنین.

به صورت زیر , هر 4 طرف مربع رو برش بدین (انقد حواس پرتم که برش وسط قسمت پایین یادم رفت:)

از مواد وسط هر کدوم از مربع ها می ریزیم.

و حالا شروع می کنیم به تا زدن :

لبه رو میاریم روی مواد 

دو طرف همون لایه رو بهم وصل می کنیم.( با انگشت 4 و 5 بهم وصل می کنیم )

دوباره قسمت های دیگه :

و در آخر :

تمام خمیر رو به این صورت آماده می کنیم.

بعد از آماده کردن , خمیر رو با اون نصف تخم مرغ رومال می کنیم و وسطش یه خورده کنجد یا هر چیز دیگه ای که دارین می ریزین.

می ذاریم داخل فر با دمای 170 درجه به مددت 10-15 دقیقه. بسته به فرتون داره! تا زمانی که زیرش احساس کنین طلایی شده. و بعد گریل رو روشن کنین تا روشم طلایی شه. البته من برای گریل , کم کردم تا هم طلایی شه و هم پخته شه!

نکته!!!

--- خمیرتونو نازک نکنین اصلا و ابدا!!! چون موقع بلند کردن خمیر شل و ول میشه و شکلش رو از دست میده. زیاد ضخیم هم نکنین چون شکلش بعد از بیرون اومدن از فر زشت میشه.

--- اگه قرار روغن مایع بزنین , حتما 30 گرم بزنین. بیشتر نزنین! تمام این عکسا مربوط می شه به زمانی که من 50 گرم روغن مایع زده بودم.

--- به نظرم اگه از روغن جامد هم استفاده می کنین هم 50 گرم کمتر بزنین!

--- با این دستور , تقریبا 8-9 تا بهتون شیرینی می ده البته بسته به سایزتون داره که چقدی مربع ها رو در بیارین!

 شیرینی خیییییییییییییییییییییلی خوشمزه ای هس. خونه ی ما که طرفدار پیدا کرد.

ممنون از دوست گلم " گلی " جون که این  شیرینی خوشمزه رو بهم معرفی کرد.

حتما حتما درست کنین.

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form