بیسکویت ساقه طلایی خانگی

سلام.

اصلا فک نمی کردم که بشه بیسکویت ساقه طلایی رو تو خونه درست کرد . ولی امروز فهمیدم که میشه به چه خوشگلی هم میشه!!!!

واقعا عااااااااااااااالی بود و هیچی از بیرون کم نداشت! فقط سالم تر بود و تمیز تر:)

خیلی هم آسونه! 

دستور از آقای منتطری هست که ممنونم ازشون .(abolghasem_montazeri@)

مواد لازم :

کره : 130 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

شکر : یک چهارم پ

وانیل : یک چهارم ق چ

نمک : یک چهارم ق چ

سبوس گندم اسیاب شده : 2 پ

بکینگ پودر : 1 ق چ

آرد ذرت : 2 ق غ

آرد سفید: نصف پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

--- سبوس گندم رو می تونین از عطاری های معتبر تهیه کنین.

--- آرد ذرت هم منظور "آرد ذرت " نه " نشاسته ذرت " . همونی که زرد رنگ . لوازم قنادی ها دارن.

و اما طرز تهیه :

کره , تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن خوب می زنیم.

نمک , سبوس گندم , ارد ذرت , آرد سفید و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم و بعد هم یه کوچولو با دست.

اگه به دست تون چسبید یه خورده آرد اضافه کنین. اما فقط یه خورده چون سفت و سنگین میشه!

من هیچی اضافه نکردم! طبق دستور درست بود!

خمیری که به دست میاد و بپوشونین و نیم ساعت بذارین داخل یخچال تا استراحت کنه( من تو محیط آشپزخونه گذاشتم , البته پنجره باز بود و هوا خنک بود)

خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی باز کنین به قطر کم! یک الی دو میل. و بعد قالب بزنین. ( من با لیوان فرانسه قالب زدم :)

بعد از قالب زدن بذارین روی کاغذ روغنی داخل سینی فر , و روشو با خلال دندون چند تا بزنین. 

فر رو روشن کنین و بذارین داخل فر. با همون 180 درجه دما.

--- لازم نیس فر از قبل گرم بشه!

در مورد زمانش باید بگم که تو دستور زده بیست دقیقه که باور نکردم! و خوبم شد که باور نکردم وگرنه خونه رو دود می گرفت! خیییییییییییلی زود آماده میشه! فک نمی کنم 10 دقیقه بشه! 

زودی چک کنین. اصلا از کنار فر تکون نخورین . چون واقعا حیفه بسوزه!

و بعد هم نتیجه زحمتاتون میشه یه بیسکویت خییییییییییییلی خوشمزه و سبوس دار!

 

اینم نمای نزدیک:

اینم پسری گل گلاب مامان که فقط نصفشو می خورد نصف دیگشو میریخت بیرون :)

و اما چند تا نکته!

--- تعداد بیسکویت با این دستور 30 تا میشه. برای من با نصف دستور 15 تا شد.

--- این بیسکویت شکرش خیلی اندازس! 

--- مقدار سبوس این بیسکویت کمی زیاد! (به نظر شوهرم که خیلی زیاد :) می تونین به جای نصف پ آرد از یک و نیم پ آرد استفاده کنین و به جای 2 پ سبوس گندم از نصف پ سبوس استفاده کنین که این مدلش انصافا بهتر میشه! و قابل رضایت سخت پسندان!

--- یکی دیگه هم برای کره! اگه مث من هستین و طعم کره رو دوست ندارین باید بگم که اصلا طعم کره نمیده! اما انشاالله این دفعه با روغن جامد امتحان می کنم که ببینم مث این دفعه خوب میشه یا نه! 

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form