سمسمیه ( شیرینی بدون فر )

سلام.

یه شیرینی خیییییییییییییلی خوشمزه و مقوی و سالم و البته آسون به اسم "سمسمیه (semsemieh) " 

این شیرینی خوشمزه رو از شف طیبه عزیز یاد گرفتم که خیلی خیلی ممنونم ازشون.

مواد لازم :

کنجد : 1 پ

شیره خرما : نصف پ

 

طرز تهیه :

--- اگه مث من کنجد کیلویی می خرین , قبل از استفاده پاک کنین یعنی یه نگاهی بندازین تا احیانا آشغالی نداشته باشه و بعد استفاده کنین.

کنجد رو داخل ظرفی بریزین و کم کم شیره خرما رو بهش اضافه کنین. من فقط دفعه اول طبق دستور انجام دادم , بعدش دیگه چشمی می ریزم.

باید یه حالت خمیری پیدا کنه چون غلظت شیره خرماها با هم فرق می کنه.

وقتی خمیری شکل شد (نباید شل باشه), می تونین با دست گلوله ای شکل کنین یا اینکه مث من بریزین داخل قالب. و بعد هم بذارین دو روز داخل فریزر باشه تا خودشو بگیره.

من داخل قالب پلاستیکی مستطیل شکل ریختم (قالب رو کمی چرب کردم)و گذاشتم داخل فریزر و بعد خیلی راحت از قالب در اومد.

و بعد هم برش زدم.

اینم اون حالتی که با دست گلوله شده :

نکته مهم!

این شیرینی های خوشمزه , بعد از یه روز خودشو می گیره و سفت می شه و می تونین استفاده کنین اما وقتی تو دست تون می گیرین و نصفشو نوش جونتون می کنین, احساس می کنین باقیش , یه جورایی داره باز میشه! برای همین توصیه می کنم حتما دو روز تو فریزر بمونه و بعد مصرف کنین و بعد از مصرف , باقی رو بازم بذارین داخل فریزر.

بسیـــــار خوشمزه و مقوی و سالم هس! حتما امتحان کنین.

نوش جونتون

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form