شیرینی میکادو

سلام.

بالاخره قسمت شد من این میکادو های خیلی خوشمزه رو پست کنم. خیلی وقته می خوام بذارم ولی همش می گم بذار یه روز دیگه. دیگه فک کنم انشاالله قسمته :)

 

برای میکادو دستورات زیادی وجود داره. من نمی دونم دستور قدیمی کدومه ولی چندین مدل رو امتحان کردم تا الان , فک می کنم این بهتر از بقیه س (بین اونایی که من امتحان کردم)

 

مواد لازم :

 آرد سفید : 1 و نیم پ

آرد نخودچی : نصف پ

روغن مایع : سه چهارم پ

کره : 100 گرم

پودر قند: 1 پ

 پودر کاکائو : 2 ق غ

دارچین : 1 ق چ

هل : 1 ق چ

نان بستنی : 5 ورق

 

 

تزیین :

شکلات تخته ای

پودر پسته و کنجد و .. 

 

طرز تهیه :

 ارد سفید رو الک می کنیم و روی حرارت "کم" تفت می دیم تا جایی که بوی خامیش گرفته شه. 

وقتی احساس کردیم داره رنگش عوض میشه , آرد نخودچی الک شده رو اضافه می کنیم , اونم با حرارت "کم" تفت می دیم.

وقتی رنگش می خواست عوض شه , آرد رو الک می کنیم و دوباره به تابه بر می گردونیم تا احیانا گلوله ای نداشته باشه.

روغن مایع رو اضافه می کنیم و خوب به خورد آرد می دیم.

 

تابه رو از روی حرارت برمیداریم و کره و پودر کاکائوی الک شده رو بهش اضافه می کنیم.

 بعد از باز شدن کره , پودر قند به همراه دارچین و هل رو اضافه می کنیم. (تابه هنوز روی حرارت نیس)

بعد از اینکه کامل مواد رو به خورد هم دادین, یک دقیقه دوباره می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم.

اینم غلظت مواد :

حرارت رو خاموش می کنیم و می ریم سراغ ریختن مواد روی نون!

خب اینجای کار باید کمی سرعت عمل داشت! برای اینکه موادتون وقتی سرد بشه دیگه روی نون خودشو نمی گیره و موقع برش از هم باز میشه! اگه احیانا (به هر دلیلی) موادتون سرد شد , "چند ثانیه" بذارین روی حرارت تا دوباره گرم شه. (گرم باید باشه نه خیلی داغ!)

خب بعد از اینکه موادمون حاضر شد , ذهنی مواد رو به 4 قسمت تقسیم می کنیم و سریعا شروع می کنیم به ریختن روی نون. روی هر نون بستنی یه قسمتی از مواد رو می ذاریم و کاملا بازش می کنیم تا به همه جای نون برسه.(ترجیحا سعی کنین همه جای نون یه اندازه مواد وجود داشته باشه)

--- موادتون روی نون نه خیلی باید نازک باشه و نه خیلی ضخیم , چون در هر دو صورت روی نون خودشو نمی گیره! 

 

خب وقتی مواد رو روی نون زدیم , نون دیگه رو می ذاریم روش و با دست مون روی همه ی قسمتای نون فشار میاریم. هر فشار دست به اندازه دو تا صلوات باشه کافیه.دست تونو بذارین روی همه ی قسمتای نون تا همه جاش یکسان به نون بچسبه.

و بعد دوباره از مواد و ....

 

بعد از اینکه کارمون تموم شد , روی نون یه پلاستیک بکشین و روش یه وسیله سنگین بذارین. من از وزنه های شوهرم استفاده می کنم.

--- زیاد هم سنگین نباشه ها! چون نون تون میشکنه!

بذارین نیم ساعت یا حتی 20 دقیقه( بسته به دمای خونه داره) تو محیط خونه بمونه. (تابستونا جلو کولر می ذارم )

در حین اینکه میکادو داره خودشو می گیره , دست به کار می شیم برای تزیین روش. مقداری شکلات رو بن ماری می کنیم.

--- بن ماری شکلات : شکلات رو رنده کنین و بریزین داخل ظرفی و اون ظرف رو روی بخار کتری بذارین و مدام هم می زنیم تا شکلات باز شه. داخلش به هیچ عنوان ذره ای بخارآب نفوذ نکنه!

بعد از اینکه میکادومون حاضر شد , شکلات رو, روی نون می زنیم و روشو پودر پسته و کنجد و ... می پاشیم.

--- من شکلات تخته ای سیاه اول ریختم و بعد شکلات سفید و با چنگال مارپیچ حرکت دادم و در آخر هم پودر پسته و .. ریختم.

 می ذاریم چند دقیقه ای داخل یخچال (یا همون محیط) بمونه تا شکلات خودشو بگیره و بعد شروع می کنیم به برش زدن با چاقوی تیز.

 برای برش من نونم رو اندازه می گیرم و و علامت می زنم و بعد هم با چاقوی تیز برش می زنم.

 

 --- برش تونو به صورت یه ضرب بیان پایین وگرنه لایه ها از هم باز میشه!یعنی چاقو رو بذارین روی نون و با فشار دو دست به چاقو , همزمان فشار بیارین تا برش داده بشه.

و بعد از برش :

--- من همیشه برای راحت شدن کار موقع برش میکادو , نونم رو قبل از شروع کار , از وسط به طور مساوی نصف می کنم. یعنی 5 ورق نون من , میشه 10 تا. وقتی هم می خوام مواد روش بزنم , اول رو 5 تای اول می زنم , بعد طیق دستور روش یه وسیله ای می ذارم تا خودشو بگیره و بعد میرم سراغ اون 5 تا ورق نصف دیگه.

اوایل که دستم کند بود , بعد از اینکه 5 تا رو آماده میکردم , چون موادم سرد میشد , دوباره مواد رو چند ثانیه گرم میکردم ولی الان قبل از اینکه بخوام کارمو شروع کنم همه چیز رو جلو روم می ذارم تا سریع کارم راه بیوفته (مثل پلاستیک و وزنه و ...) دستمم کمی راه افتاده و سریع تر انجام میدم :)

 --- مقدار آرد نخودچی رو می تونین یک پ بگیرین و آرد سفید هم یک پ , ولی به نظرم اونطوری زیادی مزه نخودچی غالب میشه!

--- هل رو می تونین از دستور حذف کنین ولی دارچین رو سعی کنین حذف نکنین!

 --- یه نکته خیییییییییییلی مهم!

برای درست کردن , حلوا , میکادو , ویفر و هر چیزی که توش باید آرد تفت بخوره , حتما حتما ارد رو با حرارت کم تفت بدین. خیلی خیلی زیاد تو مزه اثر داره!

 

خب اینم از میکادوهای خیلی خوشمزه مون!

 درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form