ویفر خانگی

سلام.

من از بچگی عاشق ویفر بودم و هستم. ولی باور کنین بدون اغراق می گم که این ویفر ها خیییییییییلی بهتر از بازاریه. دلیلشم اینکه من هر ویفر بازاری رو که امتحان کردم , یه جوری به کام می چسبه ولی ویفر خونگی (این دستور) دیگه این مشکل رو نداره و بسیــــــار دلچسبه و خوشمزه و آسونه!

مواد لازم :

آرد : یک و نیم پ

پودر قند : نصف پ

کره : 140 گرم

اسانس موز یا هر مدل اسانسی که دوست دارین : نصف ق چ

نون بستنی : 4 ورق

 

طرز تهیه :

من اینجا 4 تا نون بستنی رو به طور مساوی نصف کردم که شد 8 تا ورق . که 4 تاشو ساده درست کردم و 4 تاشو کاکائویی که مدل کاکائوشو هم توضیح می دم.

اول از همه آرد الک شده رو تفت می دیم با حرارت "کم ".

وقتی بوی خامیش گرفته شد و می خواست تغییر رنگ بده , از روی حرارت برش می داریم و کره و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم و خوب مواد رو به خورد هم می دیم.

 

دوباره به مدت یک دقیقه روی حرارت می ذاریم و اسانس رو می ریزیم و هم می زنیم. و بعد حرارت رو خاموش می کنیم.

خب به همین راحتی مواد مون آماده شد!

حالا سریع شروع می کنیم روی نون مون می مالیم تا سرد نشه!

مواد رو به صورت ذهنی به سه قسمت تقسیم می کنیم. و هر قسمت رو روی یه نون می زنیم و صافش می کنیم.

 

نون بعدی رو می ذاریم روش و با دست مون یه فشار کوچولو به نون میاریم به مدت گفتن دو صلوات باشه کافیه. دست مونو روی تمام قسمت های نون می ذاریم تا مواد خوب به نون بچسبه.

و دوباره مواد می زنیم و نون و ...

وقتی کارمون تموم شد , روی ویفر رو یه پلاستیک می کشیم و یه وسیله ی سنگین روی نون می ذاریم.(من از وزنه های شوهرم استفاده می کنم. زیاد هم وسیله تون سنگین نباشه که نون میشکنه!)

می ذاریم نیم ساعت یا 20 دقیقه به همین حالت , تو محیط خونه , بمونه تا خوب خودشو بگیره و سفت شه. (تو تابستون جلو کولر می ذارم)

و بعد هم مرحله آخر!

شروع می کنیم با چاقوی تیز برش می زنیم.

من 2*2 برش زدم. (اول اندازه گرفتم و بعد علامت زدم و در آخر با چاقوی تیز برش زدم)

 

 --- برش تونو به صورت یه ضرب بیان پایین وگرنه لایه ها از هم باز میشه!یعنی چاقو رو بذارین روی نون و با فشار دو دست به چاقو , همزمان فشار بیارین تا برش داده بشه.

خب این از مدل ساده!

برای کاکائویی :

یک ق غ از ارد سفید برمیداریم , آردو تفت میدیم و بعد از اینکه آرد خوب تفت خورد یک ق غ کاکائو الک میکنیم و به همراه کره و پودر قند به آردمون اضافه میکنیم. و باقی کار هم مث ویفر ساده انجام میدیم.

به همین راحتی!

اینم از ویفرهای ساده و خوشمزه خونگی مون!

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form