دمنوش به

سلام.

دمنوش به یکی از خوشمزه ترین دمنوش هاس. البته به شرطی که خودت این دمنوش خوشمزه رو درست کنی.

برای تهیه:

به رو شستم و دونه هاشو در آوردم ( دونه هاشو بیرون نریزین ! برای گلودرد عاااااااااالیه!)

رنده درشت کردم و ریختم داخل تابه و با شعله "کم" تف دادم. تا زمانی که رنگش قهوه ای روشن شه. 

بعد از تف دادن بذارین سرد شه و بریزین داخل شیشه .

من داخل یخچال نگه می دارم.

برای دم کردن هم , یه خورده بریزین داخل قوری وروش اب جوش بریزین و اجازه بدین تا دم بکشه!یه خورده پودر دارچین یا  چوب دارچین هم  اضافه کنین.

داخل قوری یه حلقه لیمو ترش هم اگه دوست داشتین بندازین.

همین!

این پست رو گذاشتم برای اینکه بدونین که چقد این دمنوش راحته و دیگه از بیرون نخرین!!

--- بعضی ها بعد از رنده , به ها رو , روی پارچه تمیز پهن می کنن تا خشک شه و بعد تف می دن. این کار رو شما هم می تونین بکنین به شرطی که حیاط داشته باشین یا اینکه هوا مدام تو خونتون در جریان باشه وگرنه به هاتون ترش می شه!

--- بعضی ها هم رو بخاری کلا می ذارن و دیگه تف نمی دن! این مدلش خوبه به شرطی که بچه تو خونتون نباشه وگرنه غیر ممکن این حالت :)

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form