کیک شیره انگور

سلام.

کیک شیره انگور خیییییییییییییلی خوشمزه و خوش بافت!

اگه مطلبی که می ذارم به دردتون خورد , لطفا برای پدرم فاتحه بخونین. اگه زحمت تون میشه پس لطفا 3 تا صلوات بفرستین. خیلی ممنون.

مواد لازم :

تخم مرغ :2 عدد

شکر : 2 ق غ

روغن مایع : نصف پ

شیره انگور : سه چهارم پ

آب گرم : یک چهارم پ

بکینگ پودر : 1 ق چ

آرد : یک و نیم پ

طرز تهیه:

تخم مرغ , روغن و شکر رو با همزن می زنیم تا رنگش روشن شه.

 

فر رو روشن می کنیم و روی 160 درجه می ذاریم.

آب گرم رو به شیره اضافه می کنیمو بعد شیره رو به مواد کیک مون اضافه میکنیم و خوب می زنیم تا کف کنه.

آرد و بکینگ پودرو با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم.

ارد رو کم کم اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شه.

 

 ته قالب رو کاغذ روغنی می ندازیم و مایه رو می ریزیم داخلش.( من قالب رو چند بار به زمین زدم تا حباب نداشته باشه)

 

می ذاریم داخل فر با 170 درجه دما تا زمانی که کیک مون پخته شه.( وقتی که خلال دندون داخل کیک بزنیم و چیزی به خلال دندون نچسبه یعنی کیک مون آمادست)

  من روی کیک رو شابلون گذاشتم و پودر قند پاشیدم که وقتی شابلون رو برداشتم پودر قندا جابجا شد و طرحم بهم ریخت بعد مجبور شدم همه رو پاک کنم و پودر نارگیل بریزم.

بافت کیک و همین طور طعم کیک بسیـــــــــــــــار عالیه.

حتما یه بار امتحان کنین.

راستی من این کیک رو با شیره توت هم امتحان کردم اون کیک هم مث این کیک بسیار خوشمزه بود.

نوش جونتون.

 

 

 

نظرات   

0 #6 ارزو 1396-05-06 21:35
سلام, خدا پدرتون رحمت کنه
عزیز این پیمانه دقیقا چی هست؟ منظورتون لیوان دسته دار فرانسوی هست یا پیمانه های شیرینی پزی؟؟؟؟
--------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
اگه پیمانه شیرینی پزی دارین که چه بهتر! اگه ندارین می تونین از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنین.
هر چیزی می تونه پیمانه باشه به شرط اینکه مث لیوان فرانسه باشه یعنی مثلا لیوان کمر باریک نمی تونین استفاده کنین چون یه جاش باریک و یه جاش پهن.
موفق باشین.
نقل قول
+1 #5 فاطمه 1396-04-04 22:11
:-* عزیزم سلام فاتحه دادم خیلی هم دستورات کاربردی ومفید بود شیره داشتم بلا استفاده نمیدونستم چکارشون کنم مسی هسی :P :D
-----------------------
پاسخ :
سلام عزیزم.
خواهش می کنم گلم. نوش جونتون..
نقل قول
+1 #4 مهیاس 1396-03-04 10:01
سلام عزیزم خدا رحمت کنه پدر بزرگواتو روحش شاد
کیک درست کردم طمعش عالی سبک و زودم آماده شد اما نمی دونم چرا خوب پف نکرد
----------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
نوش جونتون.
پف نکردن کیک دلایل زیادی داره! مثلا اندازه ها شاید درست نبوده , فر خوب گرم نشده , مواد به خوبی هم نخورده و ....
امیدوارم این دفعه پفش هم مث طعمش عالی بشه.
نقل قول
+1 #3 نگار 1396-02-18 13:00
خدا پدر بزرگوارتون رو رحمت كنه ان شالله و همنشين با خوبان خدا باشند، دستتون درد نكنه عزيزم :-)
--------------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیز مهربونم.
ممنون از لطفتون.
نقل قول
0 #2 مهری 1396-02-09 17:21
سلام ممنون از دستور پختی که گذاشتید.
خدا پدرتون رو غریق رحمت کنه ان شاءالله
-------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
خیلی خیلی ممنون از دعای خیرتون.
نقل قول
0 #1 سینا 1396-02-07 14:40
با سلام
خیلی ممنون
خدا روح پدرتون رو شاد کنه
براتون آرزوی موفقیت دارم
--------------------------
پاسخ:
سلام.
خیلی ممنونم. همچنین.
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form