کیک شیر

سلام.

یه کیک خیلی خوشمزه و لطیف! و البته آسون!

ببخشید که از برش خوردش نشد عکس بذارم که بافت کیک رو ببینین چقد خوبه.

 

مواد لازم :

آرد : دو پ

شکر : یک پ

شیر : دو سوم پ

روغن مایع : دو سوم پ

تخم مرغ : چهار عدد

پکینگ پودر : دو ق چ سر صاف

وانیل : مقداری

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم. (مقدار شکر رو به جای نصف , یک چهارم پ ریختم که برامون اندازه بود و بافت کیک همچنان خوب بود)

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا پف کنه و سفید بشه.

روغن رو اضافه می کنیم و می زنیم.

و بعد شیر رو اضافه می کنیم و بازم در حد مخلوط شدن می زنیم.

حالا نوبت آرد و پکینگ پودر که قبلا سه بار الک کردیم و حالا کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

قالب مونو چرب و بعد آرد پاشی می کنیم و مایه کیک مونو می ریزیم داخلش و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه .

و بعد از 45 الی یک ساعت کیک رو تست می کنیم که پخته شده یا نه. (با کمک خلال دندون یا چنگال که داخل کیک فرو می بریم. اگه چیزی بهش نچسبید , یعنی کیک مون آمادس)

بعد از چند دقیقه که از فر بیرون آوردیم , حالا از قالب جدا می کنیم و می ذاریم تا خنک شه.

 خیییییلی خوشمزس حتما امتحان کنین.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form