کیک زنجبیلی

کیک زنجبیلی

مواد لازم:

ارد سفید : 1 و 2/1 پ

تخم مرغ : 1 عدد

پودر دارچین : 1 ق م

شیره انگور یا عسل : نصف پ

زنجبیل : 1 ق م

آب : نصف پ

پکینگ پودر : 1 ق م

روغن جامد : نصف پ

شکر قهوه ای : 4/1 پ ( من از شکر سفید استفاده کردم)

طرز تهیه :

فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. و قالب مونو اول چرب و بعد آرد پاشی می کنیم و می ذاریم یه کنار.

مواد خشک (آرد+دارچین+ زنجبیل+پکینگ پودر) با هم مخلوط  و 2 بار الک می کنیم.

روغن جامد رو تو یه ظرفی جداگونه با سرعت متوسط همزن , 30 ثانیه می زنیم.

بعد شکر قهوه ای رو اضافه و بازم می زنیم تا خوب مخلوط  شه.

حالا تخم مرغ اضافه و بازم می زنیم.

و بعد شیره رو اضافه می کنیم و 1 دقیقه با سرعت متوسط می زنیم.

حالا اوون مواد خشک رو که قبلا الک کرده بودیم رو اضافه می کنیم. این طوری که اول کمی از مواد خشک و بعد کمی اب و دوباره کمی مواد خشک و باز آب و ...

من این مرحله رو با دست هم زدم و از همزن استفاده نکردم.

خب مایه ما اماده ست و می تونیم بریزیم داخل قالب .

حدودا 30 تا 40 دقیقه طول می کشه . البته بازم بستگی به فرتون داره.وقتی احساس کردین آماده شده ؛ چنگال یا خلال بردارین و بزنین داخل کیک.اگه چیزی به چنگال یا خلال نچسبیده بود یعنی آماده ست.

وقتی اماده شد ,بعد از چند دقیقه از قالب در بیارین و بذارین رو پایه سیمی تا خنک شه.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form