کیک شربتی(باقلوا)

سلام.

یه کیک خییییییییییییییییییییلی خوشمزه درست کردم به نام کیک شربتی یا همون باقلوا! عااااااااااااااااااااااااالیه. امتحان نکنی پشیمون شدی! :)

خب حالا طرز تهیه:

مواد لازم :

تخم مرغ :3 عدد

پودر نارگیل و بادام: هر دو  با هم 2 پ (من یک پ بادوم ریختم و یه خورده نارگیل)

ارد : 1 پ

کره ذوب شده: 150 گرم یا روعن جامد : 1 پ

پکینگ پودر : 1 ق م

پودر قند : 1 پ

هل : 1 ق م

پودر پسته : کمی

 

مواد لازم برای شربت:

شکر : دو سوم  پ 

گلاب : یک سوم  پ

اب : 1 پ

 

طرز تهیه :

اول شربت رو آماده می کنیم.

شکر و آب رو روی گاز می ذاریم آخر که به جوش اومد , گلاب رو اضافه می کنیم. چند جوش که زد , گاز رو خاموش می کنیم.

حالا کیک:

فر رو روشن می کنیم رو 175 درجه.

تخم مرغ , پودر قند و هل رو در ظرفی ریخته و با همزن می زنیم.

2- کره یا روغن جامد رو اضافه می کنیم و می زنیم ( من از روغن جامد استفاده کردم )

3- آرد و پکینگ پودر رو الک می کنیم و به تدریج به موادمون اضافه می کنیم. اینجا دیگه از همزن استفاده نمی کنیم! با قاشق یا لیسک هم می زنیم.

4- پودر نارگیل و پودر بادوم رو اضافه می کنیم و با قاشق می زنیم . من نارگیل کم داشتم !

5- مواد رو در قالب مستطیل شکل چرب شده می ریزیم و روشو پودر پسته می ریزیم. 

فر رو می ذاریم روی دمای 175 درجه , و زمان تقریبی 40 دقیقه البته بستگی به فرتون داره.

6- بعد از پخت, قالب رو از فر درمیاریم و شربت رو روی کیک داغ می ریزیم به این صورت که اول نصف شربت رو می ریزیم. 5 دقیقه اجازه می دیم تا شربت خوب به خورد کیک بره . در همین حین کیک رو به صورت مربع برش می دیم. و بعد بقیه شربت رو می ریزیم.

بهتر کیک نصف روز در قالب بمونه و بعد از قالب جداش کنین. من شب شربت رو ریختم و صبح خوردیم که محشر شده بود. البته جاتون خیییییییییییلی خالی.

کیک بسیـــــــــــــــــار خوشمزه ای می شه.  حتما امتحان کنین.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form