کیک کرم دار آلمانی

سلام.

یه کیک بسیییییییییییییییییییییار خوشمزه درست کردم که آموزشش رو اینجا می ذارم تا بتونین شما هم درست کنین و لذت ببرین.

بافت کیک فوق العاده نرم و عااااااااااااالی هس. حتما امتحان کنین.

این کیک رو به مناسبت سالگرد ازدواج مون درست کردم که البته چون 3 نفر شدیم خداروشکر , خواستم از تصویری استفاده کنم که به این روز بیاد.

خب حالا مواد اولیه:

تخم مرغ: 3 عدد

شکر : 1 پ

شیر : نصف پ

ماست : نصف پ

روغن : 1 پ

آرد : 2 پ

پکینگ پودر : 1 ق س

وانیل : کمی

 

حالا مواد لازم برای درست کردن کرم لای کیک:

شیر : 3 پ

تخم مرغ : 1 عدد

آرد : 3 ق غ سر پر

نشاسته : 1 ق غ

شکر : 4 ق غ

وانیل : کمی

کره : 1 ق غ ( که من چون کره نداشتم از روغن مایع استفاده کردم :)

 

اول طرز تهیه کرم:

شیر+ تخم مرغ + شکر + آرد + نشاسته + وانیل و کره رو با هم مخلوط می کنیم و با همزن می زنیم

و روی حرارت متوسط می ذاریم تا خوب غلیظ شه. و می ذاریم کنار تا خنک شه.(اگه بیش از اندازه سفت شد , 1-2 ق شیر اضافه می کنیم. )

فقط یه نکته:

* برای کرم باید مدام هم بزنین.یک ثانیه غفلت باعث میشه که به ضورت گلوله دربیاد. فکر می کنم یه نیم ساعتی طول می کش تا پای گاز باشین و مدام هم بزنین ولی خب ارزشش رو داره:)

حالا بریم سراغ کیک:

اول از همه قالب تونو خوب چرب می کنیم و بعد هم آرد پاشی می کنیم. من از قابلمه استفاده کردم به جای قالب :)

بعدشم فر رو روشن می کنیم و رو دمای 180 درجه.

حالا می ریم سراغ کیک:

1- تخم مرغ و شکر رو با همزن می زنیم تا خوب پف کنه.

2- حالا روغن اضافه و می زنیم.

3- شیر اضافه و می زنیم.

4- و ماست اضافه و می زنیم.

5- حالا آرد و پکینگ وپودر و وانیل رو الک می کنیم و کم کم اضافه می کنیم.

و در آخر مواد رو می ریزیم داخل قالب. و می ذاریم تو فر. با دمای 190 درجه. زمانش نیم ساعت بیشتر ولی بازم چک کنین چون فرها با هم فرق می کنه.

حالا کیک وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و می ذاریم سرد شه.

بعد از سرد شدن به صورت کامل , کیک رو از وسط به صورت افقی برش می زنیم (من با چاقوی تیز برش دادم) و اون کرم خوشمزه رو لای کیک می زنیم.

چون کیکمو زود از قالب برداشتم و بر عکس کردم روی کیکم ترک برداشت. برای همین پشت کیکم رو تزیین کردم. 

قرار بود تزیینم با خامه و ژله نوشتاری باشه اما از اونجایی که قندمون رفته بالا ترجیح دادم روی کیک رو پودر نارگیل بریزم و با شکر رنگی تزیین کردم.

این طرحم بود که با کاتر بریدم و شابلون مانندش کردم و گذاشتم رو کیک و با شکر رنگی توی طرح رو پر کردم.

حالا بذارین داخل یخچال یه چند ساعتی بمونه تا خوب خودشو بگیره.

بعد از چند ساعت ....

و اینم برش کیک:

کیکش فوق العاده خوشمزس. بافت کیک بسیییییییییییییار نرم و خوشمزه ست. حتمااااااااااااااااا امتحان کنین.

نوش جان.

نظرات   

0 #1 مهین کمایی 1396-01-29 19:19
سلام. توی مواد کرم تخم مرغ نداشت ولی توی توضیح هست چندتا تخم مرغ لازمه؟ممنون
-----------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
ممنون از شما که با دقت خوندین و اطلاع دادین. ویرایش کردم عزیزم. یه دونه می خواد.
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form