طرز تهیه گاناش

سلام.

گاناش ترکیبی از شکلات و خامه ست که برای تزیین رو کیک استفاده میشه.

مواد لازم :

خامه :  یک پاکت (از این پاکت های پگاه یا حالا هر چی)

شکلات تخته ای : 130 گرم

خامه رو می ریزیم تو قابلمه و می ذاریم رو گاز با شعله متوسط

وقتی کناره هاش داشت شروع به جوشیدن می کرد سریع شکلات های خورد شده رو می ریزیم. من شکلاتم رو رنده کردم. تا ریختم آب شد!

وقتی دیدین داره خامه تون می جوشه سریع خاموش کنین خامه نباید بجوشه چون به قول دوست خوبم "زری" جون ممکنه خامه ببره.

خب وقتی گاز رو خاموش کردین بریزین روی کیکی که کاملا سرد سرد سرد شده.

من خودم به گاناش براق نیاز نداشتم برای همین گذاشتم تو یخچال و با همزن زدم و .... (تزیین کیک لانه پرنده)

 این عکسای پایین  رو ببینین! اینا هیچ کدوم کار من نیس. از نت گرفتم.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form