باترکریم

سلام.

باترکریم یه نوع کرم هست که برای تزیین کیک و دسر به کار میره. مث خامه ست البته خیییییییییییییلی خوشمزه تر از خامه س.

باترکریم یه خوبی که نسبت به خامه داره اینکه , خامه فرم دادنش واقعا سخته و خیلی اذیت می کنه اما باترکریم عاااااااااااالیه! از طرفی هم اگه کیک تون کاملا صاف نباشه می تونین با باترکریم اون فرورفتگی رو پوشش بدین.

دستور از شف طیبه عزیز هس.ممنون ازشون.

 

خب حالا طرز تهیه و مواد لازم :

کره : 250 گرم

شکر : 1 پ

ارد : 4 ق غ 

شیر : 1 پ

وانیل : 1 ق چ

اسانس و رنگ : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

آرد و شیر سرد رو مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای نباشه.

بعد روی حرارت ملایم می ذاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه و گلوله ای نداشته باشه.

وقتی خوب غلیظ شد و از تابه جدا شد یعنی آمادست.

اگه زیادی حساسین یا برای مهمون می خواین!

تو این مرحله , مخلوط آرد و شیر غلیظ شده رو از صافی رد کنین! من این کار رو کردم اما دیدم وقت کمه و بیخیالش شدم و دیگه ادامه ندادم. با این که هیچ گلوله ای نداشت.

اما شما حتما این مرحله رو انجام بدین چون موقع استفاده یه ذرات ریز گلوله مانند دیده میشه. البته اگه زیادی حساسین. 

حالا ظرف رو می ذاریم یه کناری تا خنک شه. تو همون محیط آشپزخونه می ذاریم.

کره نرم شده و شکر رو خیییییلی می زنیم اونقدی که شکر کاملا حل شه و رنگش روشن شه.

 وقتی خیلی خوب کره و شکر رو زدین حالا اون مخلوط آرد و شیر غلیظ شده و خنک شده رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم اونقدی که رنگش سفید بشه. 

وانیل هم اضافه کنین یا اسانس.

و بعد از کلی زدن , باترکریم شما امادست. حالا دست به کار بشین برای تزیین .

من چون برای تزیین کیک می خواستم و عجله داشتم, برای همین اینو کشیدم که فرمشو متوجه شین.

باترکریمی که درست می کنین رو نمی تونین بذارین یخچال و چند روز دیگه استفاده کنین. چون خیلی زود خودشو می بنده و سفت می شه.

به نظر من باترکریم زحمت زیاد داره ولی واقعا لذیذ و ارزشش رو داره.

انشاالله شما هم درست کنین و لذت ببرین.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form