تزیین کیک به شکل بستنی چوبی

سلام.

این مطلب هم قبلا گذاشته بودم و متاسفانه حذف شده! 

اشکال نداره! دوباره میذارم! فقط نکات آخر مطلب رو حتمــــــا بخونین.

کیک عسل درست کردم و به یاد بچگی به شکل بستنی چوبی در آوردم همون کیم! "به یاد بچگی" چون خیلی وقته که دیگه از این مدل بستنی ها نخوردم...

خدایی وقتی درست کردم خیلی ذوق زدم! آخه شبیه بستنی چوبی شده  :)

طرز تهیه:

کیک عسل درست کرده بودم همونی که اینجا توضیحش رو دادم : کیک عسل(کیک رژیمی)

به صورت مستطیل مانند برش دادم.

چون قطر کیک من نازک بود , دو لایه کیک رو , رو هم گذاشتم. برای نگه داری دو لایه روی هم از عسل استفاده کردم. عسل به یک رویه کیک زدم و بعد چوب بستنی رو گذاشتم و بعد هم لایه دوم کیک. روی چوب بستنی هم عسل زدم.

خب تا اینجای کار شکل ظاهری بستنی چوبی رو گرفت اما به خامه و شکلات نیاز داشت! 

تو خونه خامه صبحانه نداشتم که بتونم خامه فرم گرفته درست کنم. مجبور شدم با استفاده از شکر و پودر خامه , خامه فرم گرفته درست کنم :)

این مدل خامه اصلا برای تزیین کیک خوب نیس ولی برای کار من خیلی هم خوب بود که فقط می خواستم یه خامه مانندی روی کیک باشه!

(پودر شکر : 50 گرم , پودر خامه : 50 گرم , شیر سرد: 150 گرم.همه رو با هم مخلوط کردم و با همزن زدم تا شکل گرفت. تو دستور اومده 5 دقیقه ولی برای من 1 دقیقه هم نشد که فرم گرفت!)

درست کردم و روی کیک زدم.

و بعد گذاشتم داخل یخچال که یه کمی خودشو بگیره و شروع کردن به بن ماری کردن شکلات و ریختن اون روی کیک.

اینم به یاد بچگی هام که اول قسمت شکلاتی کیم رو می خوردم و بعد خود بستنی رو :

 نکته!

--- شما برای این تزیین هر مدل کیک رو می تونین درست کنین.

--- حتما لازم نیس دو لایه کیک رو هم بذارین , قطر کیک من کم بود برای همین از دو لایه استفاده کردم. اگه قطر کیک شما مناسبه کافیه فقط چوب بستنی رو وسط کیک تون بذارین.

--- این مدل خامه ای که درست کردم , ساده س و برای تزیین کیک اصلا خوب نیس! فرم می گیره اما یه چیزی تو مایه های سفیده تخم مرغ زده شده هس. برای زمانی که مث من دست تون به جایی نمی رسه و خامه لازمین خوبه. کار منو که خیلی راه انداخت , دستش درد نکنه.

--- می تونین روی کیک تون بعد از خامه کشی , بادوم هم بریزین که دیگه خیلی واقعی به نظر برسه و بعد شکلات بریزین

--- چوب بستنی ها رو از لوازم قنادی گرفتم. داخل بسته ش یه عالمه داشت که شد 1000 !

--- وقتی شکلات ذوب شده رو می ریزین دقت کنین که تمام سطح رو به صورت یکنواخت پر کنین که یه وقت مجبور نیاشین دخالتی در جابجا کردن شکلات داشته باشین. آخه با خامه زیری قاطی می شه و دیگه شکل خوبی پیدا نمی کنه.

--- وقتی شکلات رو می ریزین روی کیک , مسلما کثیف کاری داره! یعنی بستنی رو نمی تونین از ظرف جدا کنین چون کناره هاش شکلات داره. حالا اگه بخواین از ظرف جداش کنین , قسمتی از شکلات و کارتون می شکته و خراب میشه. پس....

یه چاقوی تیز رو حرارت بدین ( یه خورده ) و بعد کناره های کار رو تمیز کنین. این طوری دیگه کارتون نمیشکنه و خراب نمیشه.

با اینکه این کیک رو چند وقت پیش درست کردم ولی دمم گرم که نکاتش یادم مونده بود :)

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form