تزیین کاپ کیک(دسته گل)

سلام.

تولد شوهری چند روز دیگه س و من بنابه دلایلی امشب انداختم.

هر چی فک کردم چه مدل کیکی درست کنم همه پر زحمت بود  و منم حسش رو نداشتم :)

تا اینکه تصمیم گرفتم دسته گل درست کنم که البته اعتراف می کنم از نمونه خارجی دیده بودم :)

 

برای این کار کاپ کیک هویج آماده کردم. (همون مایه کیک هویج رو ریختم داخل قالب کیک یزدی)

کیک هویج

و بعد خامه خریدم و شروع کردم به تزیین.

 برای کار با خامه باید قیف و ماسوره داشته باشین.

برای قیف حتما از قیف یک بار مصرف استفاده کنین به نظرم خیلی بهتر!

و اما ماسوره...

 

ماسوره هم به صورت تکی وجود داره و هم بسته ای. همه جور جنس هم داره! 

هر جنسی می خوان بخرین اما حتما به سایزش دقت کنین!

برای گل رز از ماسوره کنگره دار استفاده می کنیم.

من چون ماسوره هام ویلتون نیس شماره نداره برای همین با عکس نشون می دم.

یعنی از این :

ماسوره کنگره دار یا همون شکوفه چند تایی هستن و هر کدوم یه شکلی رو به وجود میارن. اگه بخوان گل رز داشته باشین این 5 پر رو باید تهیه کنین.

خامه تونو کمی رنگ می زنیم.

ماسوره رو داخل قیف یه بار مصرف می کنین و سر قیف رو کمی برش می زنیم.

خامه رو داخل قیف می ریزیم.

و شروع می کنیم به کار.

من متاسفانه چون دست تنهام نتونستم عکس بندازم برای همین از نت براتون روش کار رو گرفتم.

مث عکس زیر شروع به کار می کنین. (عکس از نت )

یعنی از مرکز کار شروع می کنین تا انتها کار یه دور خوشگل می زنین.

به همین راحتی!

برای برگ...

از این ماسوره استفاده کردم

اما اگه تونستین اینا رو گیر بیارین بهتر. یعنی نوک برگتون خیلی قشنگ تر میشه.

برای برگ هم به همین صورت که ماسوره رو می بینین کار می کنین. یعنی اون قسمت فرو رفتگی ماسوره میشه قسمت وسط برگ تون.

ساقه ها هم با همین ماسوره انجام دادم.

برای پاپیون هم از این ماسوره:

این ماسوره کاربرد زیادی داره. هم گل میشه هم برگ میشه و .... 

اگه هر دفعه با یه طرفش کار کنین متوجه منظورم میشین. 

انشاالله عمری باقی باشه بازم در مورد ماسوره ها میام می گم ولی قول می دم این دفعه با عکس بیام و آموزش بهتر :)

 و اما نوشته های کنار !

صبحی فرنی درست کردم که روش طرح انداخته بودم : تزیین فرنی

ادامه کارم , کاکائو مونده بود که با همون و به وسیله سیخ کباب نوشته ها رو نوشتم.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form