رولت خامه ای بدون فر

سلام.

رولت یکی از اون چیزایی هس که نکات زیادی داره و باید خوب رعایت شه تا رولت خوبی به دست بیاد.

و از اونجایی که من به دنبال راحتی می باشم! رولت بدون فر درست کردم که واقعا نکته خاصی نداره و خیییییییییییییلی خوشمزه و راحت هس.

رولت با تابه رژیمی!

رولت خوشمزه و آسونی هست حتما درست کنین.

مواد لازم:

تخم مرغ : 2 عدد

آرد : 50 گرم

شکر : 50 گرم

وانیل : یک چهارم ق چ

پکینگ پودر : نصف ق چ

 

طرز تهیه :

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا پوک و سبک شه.

بعد آرد و پکینگ پودر که 3 بار الک شده رو اضافه می کنیم و خیییییلی آروم و دورانی با لیسک (یا قاشق) مخلوط می کنیم.

تابه رژیمی مونو خییییییییییییییلی خوب چرب می کنیم و مایه رولت رو داخلش می ریزیم.

همیشه برای کیک , وقتی مایع رو داخل قالب می ریزین چند بار به زمین بکوبین تا حباب های اضافه خارج شه.

حالا در تابه رو ببندین و بذارین رو شعله پخش کن با شعله کم.

زمان بگیرین! 10 دقیقه برای طرف اول و بعد تابه رو بر عکس کنین و 5 دقیقه به طرف دوم زمان بدین.

--- در تابه رو باز نکنین!

در حین اینکه تابه رو گاز , شما حوله تمیز و مخصوص کارای آشپزی رو پهن کنین.

یه کاغذ روغنی روش بندازین.

و روی کاغذ روغنی پودر قند بپاشین ( برای اینکه رولت چسبناک نشه)

بعد از 15 دقیقه که دو طرف پخت , حالا نون رولت رو خیلی آروم و سریع بذارین روی پودر قند پاشیده شده .

اون طرفی که خط داره بذارین رو باشه!

برای این می گم طرف خط دار رو باشه چون روش قرار خامه بمالین و رول شه. این طوری دیگه روی کار رولت تون راه راه نمیشه!

حالا شروع کنین به رول کردن خیلی سریع و با احتیاط. هر سه رو با هم رول کنین . حوله , کاغذ و نون رولت رو بیارین تو یه خط و شروع کنین به رول کردن.

بذارین داخل محیط آشپزخونه به همین شکل باشه تا کم کم سرد شه. نیم الی یک ساعت تقریبا زمان می بره.

بعد از سرد شدن , باز کنین و روش خامه فرم زده بمالین. و این بار فقط با کاغذ روغنی رول کنین و بذارین داخل پلاستیک و بعد هم داخل یخچال یا فریزر. من داخل فریزر گذاشتم.

سر و ته کاغذ روغنی رو بذارین داخل نون رولت تون تا هوا بهش نخوره.

بعد از هر چند ساعتی که دوست دارین , بیارین بیرون و اگه دوست دارین روشو خامه بزنین.

بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد هم با چاقوی خیییییییییییییییلی تیز برش بدین.

چاقوتون حتما تیز باشه و قبل از برش حتما سعی کنین داخل فریزر بره تا صاف برش بخوره .

روی رولت رو شکلات رنده شده ریختم.

 راستی نکته!

--- من شکرم دانه درشت برای همین یه خورده آسیاب کردم.

--- وقتی می خوان تابه رو بر عکس کنین اگه احساس کردین بر عکس نشده , در تابه رو باز کنین و خیلی خیلی با احتیاط و به کمک یه وسیله کفگیر مانند , نون رو از تابه جدا کنین . و دوباره در تابه رو ببندین و بذارین اون طرف دیگش 5 دقیقه اماده شه.

--- در مورد خامه هم سعی کنین خامه از قنادی کیلویی بگیرین , درسته کثیفه( به چشم خویشتن دیدم :) اما خییییییییییییییلی بهتر از خامه های خونه میشه.

--- موقعی که دارین خامه می زنین اگه دوس دارین گردو و موز رنده شده هم بریزین , که عاااااااااااالی میشه.

--- من برای هر دو طرف رولت ,  2 دقیقه بیشتر رو گاز گذاشتم. راستش از شعله گازم ترسیدم.

حتما درست کنین و خوشگل تزیینش کنین. خیلی آسونه :)

نوش جونتون.

این رولت هم مربوط میشه به یه مسابقه که شرکت کردم:

تزیین رولت خامه ای

نظرات   

0 #2 رها 1396-05-27 15:31
عالی بود ممنون :-)
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
نقل قول
+4 #1 پري 1396-01-20 18:30
ممنون از توضيحات عالي ك دادي
-----------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم
نقل قول

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form