برگردان (کیک به)

سلام.

وقتی "به" زیادی بگیری باید به فکر باشی تا نهایت استفاده رو بکنی.

دوست خیییییییییییییییلی هنرمندم " مریم " جونم کیک خوشمزه ای رو بهم یاد داد به اسم "برگردان" .کیک خیلی خوشگل و خوشمزه ای هس.

خیلی خوشرنگ تر از عکسش بود ولی تو عکس بد افتاده!!!

راستی بافت نرم و خیلی خوبی هم داره.

این کیک مدلش این طوری هس که اول به ها رو می چینی و بعد مایه کیک رو , روش می ریزی و در نهایت بعد از پخت , کیک رو بر عکس میکنین.

مواد لازم برای رویه کیک :

به کوچیک : 3 عدد

شکر : 1 پ

چوب دارچین : یک تکه ( من از پودرش استفاده کردم )

کره : 25 گرم ( بجای کره از روغن مایع استفاده کردم.)

شکر قهوه ای : نصف پ ( من از شکر معمولی استفاده کردم)

گردوی خرد شده : 2 ق س( استفاده نکردم)

 

مواد لازم برای کیک :

آرد سفید : 2 پ

کره : 100 گرم ( بجاش روغن مایع استفاده کردم)

شکر : 100 گرم 

شیر : 1 پ

تخم مرغ : 2 عدد

وانیل : یک پنسه

پکینگ پودر : 2 و نیم ق چ

 

طرز تهیه :

به ها رو قاچ می کنیم و با شکر معمولی( یک پ) , دارچین و 4 پ آب می ذاریم بپزه تا زمانی که بپزه اما له نشه!!!

به ها رو از شربت خارج می کنیم و می ذاریم تا سرد شه.

من از پودر دارچین استفاده کردم.

 کره و شکر قهوه ای رو میریزیم داخل قالب 22 سانتی متر و می ذاریم داخل فر یا روی حرارت تا شکر ذوب شه.

من از روغن و شکر سفید استفاده کردم. روغن همون 25 گرم رو زدم. گذاشتم داخل تابه کوچیک روی شعله کم گاز و مدام هم زدم تا کاراملی شد و ذوب شد و بعد ریختم داخل قالبم.

اگه داخل قالب از همون اول می ذارین , بعد از ذوب شدن , مخلوط کنین و همه جا پخش کنین.

حالا گردو رو می ذاریم کف قالب و به ها رو , روی مایه می ذاریم و قالب رو کنار می ذاریم و می ریم سراغ خود کیک.

من به جای گردو از به استفاده کردم.

حالا کیک:

فر رو روشن کنین و رو 160-170 بذارین.

کره و شکر رو می زنیم تا کرمی رنگ شه. ( من از روغن مایع استفاده کردم)

تخم مرغ ها رو تک تک اضافه می کنیم به همراه وانیل و خوب هر تخم مرغ رو به خورد مواد می دیم و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه می کنیم.

حالا آرد و پکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم.

شیر و مخلوط آرد رو به صورت متناوب به مایه کیک مون اضافه می کنیم. یعنی یه خورده شیر اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم و بعد آرد , دوباره شیر و بعد آرد و ...

حالا مایه کیک مونو می ریزیم روی به ها. همجا یکسان مایه کیک رو بریزین.

چند بار اروم قالب رو به زمین بزنین تا حباب ها خارج شه.

 می ذاریم داخل فر از قبل روشن بوده به مدت 40 دقیقه با 180 درجه.

و بعد از 40 دقیقه ( شاید بیشتر بستگی به فرتون داره) قالب رو از فر خارج کنین و خییییییییییییلی سریع کناره هاشو با چاقوی نوک تیز جدا کنین و بلافاصله بر عکس کنین.

اینجا رو باید خیلی ضربتی عمل کنین چون یه خورده اگه صبر کنین , سرد میشه و دیگه بر نمی گرده. یعنی بر می گرده ولی میشکنه.

تو دستور نوشته بود , 1- 2 دقیقه صبر کنین و بعد برعکس کنین. اما از من می شنوین اصلا صبر نکنین!!! بلافاصله جدا کنین و بر عکسش کنین.

عین ته دیگه سیب زمینی شده :)

رنگش واقعا قشنگ بود اما متاسفانه تو عکس بد افتاده!!!

وقتی درست کردین با یه دمنوش به خوشمزه نوش جان کنین.

حتما درست کنین الان که فصلش.

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form