کیک چیتا (cheetah cake)

سلام.

کیک چیتا یا کیک پلنگی یه کیک خوشگل هس که من چندین بار درست کردم و آخر هم اونی که دلم می خواست در نیومد. حالا من می ذارم و چیزی که ازش فهمیدم رو می گم. شاید بدردتون بخوره.

قبل از شروع چند تا چیز رو بگم!

اول اینکه عکس های این پست رو گلچین کردم از بین اون همه عکس هایی که طی چند بار درست کردن گرفته بودم, پس اگه قالبی یا چیزی تو تصویر تغییر می کنه به بزرگی خودتون ببخشید :)

دوم اینکه این عکس کیک بالایی که می بینین, با ماست درست کردم یعنی بجای شیر , ماست ریختم. گفتم شاید اونی بشه که می خوام که بازم نشد! از لحاط بافت کیک , این کیک با شیر بهتر!

خب مواد لازم :

آرد : 2 پ

شکر : 1 پ

شیر : سه چهارم پ

تخم مرغ : 2 عدد

روغن: 100 گرم

وانیل : نصف ق چ

پکینگ پودر : 3 ق چ

کاکائو : 3 ق غ ( من کمتر ریختم )

زعفران : 2 ق س ( من از رنگ استفاده کردم )

 

طرز تهیه :

روغن و شکر رو با همزن می زنیم.

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و هر دفعه 1 دقیقه می زنیم. دفعه آخر وانیل هم اضافه می کنیم.

شیر هم اضافه می کنیم. ( شیر گرم نباشه. من همیشه از شیر سرد استفاده می کنم مگر اینکه تو دستور قید کرده باشه)

ارد و پکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

حالا تا اینجا مایع کیک ما حاضر شده.

خب از مایع کیک به اندازه 2-3 ق غ بر داارین و بهش زعفرون یا رنگ زرد بزنین. ( بیشتر از 2-3 ق نشه!)

به اندازه -65 ق هم بر دارین و با کاکائو مخلوط کنین.

بقیه رو به دو قسمت تقسیم کنین.

اینکه می گم بیشتر از 2 ق یا 5 ق نشه به خاطر اینکه , هر دفعه درست کردم , این دو رنگ اضافه اومد و ریختم بیرون :( پس حواستون باشه.

خب کف قالب تونو کاغذ روغنی بندازین و یکی از مایع های سفید رنگ رو بریزین کف قالب.

--- برای این کیک باید قالب تون کوچیک باشه! این عکس مال دفعه اولمه!

حالا قسمت کاکائویی رو داخل قیف کنین و شروع کنین به مارپیچ کشیدن.

قسمت زرد رنگ هم داخل قیف بریزین و وسط مارپیچ کاکائویی رو پر کنین.

دوباره روی قسمت زرد رو با کاکائویی پر کنین.

حالا قسمت سفید رنگ رو داخل قیف بریزین و با دقت وسط های مارپیچ رو پر کنین و بعد روی کار رو.

بذارین داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 45 الی یک ساعت. شاید بیشتر شاید هم کمتر ! بستگی به فرتون داره. تا زمانی که چیزی مث خلال دندون یا چنگال وسط کیک فرو کنین و چیزی بهش نچسبه.

و اینم برش خوردش:

 اما نکات!!!

--- بعد از هر بار مایع ریختن داخل قالب , قالب رو چند ضربه آروم به زمین بزنین تا حباب هاش خالی شه.

--- می تونین به جای مارپیچ  , دایره ایجاد کنین.

--- برای تزیین روی کیک هم می تونین با خامه رنگی و شکلات دایره ایجاد کنین. یعنی خال خالی شبیه پلنگ :)

انشاالله بازم درست می کنم و اگه بهتر شد , عکسشو حتما می ذارم .

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form