کیک پرتقال

سلام.

یه کیک خیلی خوشمزه با بافت خیلی خوب!

به خاطر آب پرتقال , کیک تون یه رنگ خیلی نازی هم می گیره!

کیک پرتقال با کیک انگلیسی پرتقالی تقریبا شبیه همن فقط کیک پرتقال رنده پوست پرتقال داره . البته دستورات خیلی زیادن, منظورم اون دستوراتی هس که من دارم .

 

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

شکر : 1 پ

آرد : 2 پ

روغن : یک سوم پ

اب پرتقال : 1 پ

رنده پوست پرتقال : 1 ق م ( من 1 ق چ زدم )

بکینگ پودر : 1 ق م

وانیل : کمی

 

طرز تهیه :

 

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا رنگش روشن شه .

آب پرتقال و روغن رو اضافه می کنیم و می زنیم.

رنده پوست پرتقال هم اضافه می کنیم.

و در آخر آرد و بکینگ پودر 3 بار الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

کف قالب رو کاغذ روغنی می ندازیم و مایع رو داخل قالب می ریزیم.

--- من یه پرتقال رو از وسط نصف کردم و داخلشو خالی کردم و کمی از مایع رو داخلش ریختم.

می ذاریم داخل فر از قبل روشن بوده با 180 درجه دما.

--- اگه فرتون زیادی داغ می کنه درجه فرتونو کم کنین. من فرم تازگی خیلی داغ می کنه رو 160 می ذارم تا داخلشم پخته شه.

بعد از پخت گذاشتم سرد شد و یه دست خامه زدم (آستر کشی ) گذاشتم داخل یخچال و ژله نوشتاری درست کردم. اینم لینک ژله نوشتاری :

تزیین کیک تولد باژله نوشتاری

یه خورده خامه داخل قیف ریختم و روشو خط صاف انداختم و مرز مشخص کردم.

ژله نوشتاری هم رنگ نارنجی زدمو داخل قیف ریختم و داخل مرزها رو پر کردم.

بعد از تمام شدن کار با ژله , یه دور دیگه با خامه روی مرزها رفتم تا برجسته تر شه.

اینم کیک پرتقال داخل پوست پرتقال ! که مث خود کیک خوشمزه بود و اصلا تلخی پوست رو نگرف به خودش.

اینم برش خورده کیک که واقعا خوش بافت و خوشمزه بود ! و البته خیییییییییییلی خوشرنگ.

---برای تزیین من زیر کیکو تزیین کردم یعنی کیک رو برعکس کردم. 

حتما درست کنین که خییییییییییییلی خوشمزس.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form