کیک با روکش نارگیل

سلام.

ایشون یه کیک خیلی خوشمزه با روکش نارگیل هستن که بسیار خوشمزس!!! با مون نارگیلای خوشمزه ای که خودمون درست کردیم البته پودرش کنین:) براده ی نارگیل

خود کیک تنهاش خیلی خوبه مخصوصا زمانی که تو خونه شیر وجود نداره و هوس کیک کردیم:) اما اون روکش نارگیلی دیگه چیزیه!!!

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : نصف پ

وانیل : کمی

آب سرد : نصف پ

ارد : یک و نیم پ

روغن مایع : 5 ق غ

بکینگ پودر : 1 ق م

پودر نارگیل : 2 ق غ

 

مواد رویه :

سفیده تخم مرغ : 2 عدد

شکر : نصف پ

پودر نارگیل : یک و نیم پ

 

طرز تهیه :

تخم مرغ , شکر و وانیل رو می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

آب سرد و روغن مایع هم اضافه می کنیم و می زنیم.

آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

 پودر نارگیل هم اضافه می کنیم و با لیسک یه خورده مخلوط می کنیم.

می ریزیم داخل قالب , (من از ظرف پیرکس استفاده کردم که فقط چرب کردم) و بعد هم می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 25 دقیقه.

و اما نکته خیییییییییلی مهم!!!

 این زمانی که داده برای همه صدق نمی کنه! از جمله خودم که فرم تازگی زود داغ می کنه. شما بذارین داخل فر بمونه تا زمانی که تقریبا پختس!!! یعنی زمانی که خلال دندون داخل کیک کنین , یه کوچولو کیک به خلال دندون تون "بچسبه "!!!!

وقتی فقط یه خورده چسبید زودی دست به کار شین برای درست کردن مواد رویه کیک!

این که می گم یه خورده بچسبه برای اینکه تا شما مواد رویه کیک تونو آماده کنین و بریزین , کیک با همون مواد رویه کامل پخته میشه. 

اگه بذارین کیک تون کامل پخته شه و بعد مواد رویه کیکو اماده کنین , تنها مشکلی که پیش میاد اینه که زیر کیک تون یه خورده سفت میشه وگرنه از نظر بافت کیک مشکلی پیش نمیاد!

اینایی که گفتم تجربه خودم بود! گفتم بگم شاید بدردتون بخوره :)

و اما مواد رویه کیک:

زمانی که تقریبا کیک تون داره پخته میشه , یعنی خلال دندون داخل کیک بردین و فقط " یه کوچولو , خیلی کم " به خلال دندون تون چسبید اون وقت ...

سفیده ها رو با سرعت بالا بزنین یه خورده که خودشو گرفت, شکر رو اضافه کنین و دوباره بزنین طوری که اگه ظرف رو برعکس کردین از ظرف برنگرده.

و بعد هم پودر نارگیل رو اضافه کنین و با لیسک آروم مخلوط کنین. طوری که پف سفیده نخوابه!!!!

همون طوری که کیک داخل فر روشن در حال پخت هس , کیک رو بیارین بیرون و مواد رو , روی کیک بریزین و رویه رو صاف کنین و دوباره بذارین داخل فر تا 15 دقیقه دیگه.

--- تا زمانی که مطمئن شین پخته شده!!!

زیر پودر نارگیل همون سفیده تخم مرغ , اگه خوب پخته نشه , یه لایه خمیر مانندی میشه! که فک نمی کنم زیاد خوردنش جالب باشه!

عجله نکنین ! گفته 15 دقیقه ولی برای من که همیشه بیشتر از 15 دقیقه شده. بازم شما چک کنین با همون خلال دندون و اگه چیزی نچسبید یعنی درسته.

اگه مطممئن بودین کامل پخته شده چند ثانیه!!!! گریل هم روشن کنین تا روش طلایی شه.

کیک خییییییییییلی خوشمزه ای هس حتما درست کنین .

نوش جونتون.

دیدگاه‌ها   

0 #1 فاطمه 1396-04-27 09:45
ممنون از دستور پخت عالیتون
خیلی خوبه که مرحله به مرحله عکس میذارید
و خوب تر اینه که آخرش نتیجه کار خودتونو میذارید نه عک کیکای قنادی
من دارم میرم این کیکو درست کنم
مررررسی
موفق باشید
---------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
ممنون از لطفتون.
انشاالله دوسش داشته باشین.
نوش جونتون.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form