تزیین کیک با شکلات

سلام.

دیروز سالگرد ازدواج مون بود.

خیلی وقت بود دنبال طرح بودم و برنامه ریخته بودم که این کارو کنم اون کارو کنم. تا اینکه روز موعود فرا رسید :)

کیکمو آماده کردم و رفتم سراغ تزیین اما این شکلات بخار آب رفته بود داخلش و گلوله های ریزی شده بود و نتونستم طرحمو در بیارم خییییییییییییلی اذیت شدم. 

آخر سر با گریه بیخیال شدم و کیکمو ریز کردم که برا عصرونه بخوریم.

با یه دوست خیلی خوب صحبت کردم و بهم روحیه داد و دوباره دست به کار شدم...

این دفعه با دقت بیشتری کار کردم و خداروشکر خوب شد , ولی باز آخرش بی جنبه بازی در آوردم و رنگا قاطی شد!

حالا توضیح کاملشو میدم :)

راستی همین اول کار بگم که طرح کار از بانو ویولت جان هس! عاشق کاراشم.farahnazhamidnezhad@

برای کار با شکلات باید خیلی خیلی دقت و حوصله داشته باشین!

شکلات شمشی تلخ(مارک پارمیدا) رو رنده کردم و گذاشتم روی بخار ظرف آب. حرارت رو زیاد نکنین که بخار بره داخل ظرفتون , چون شکلات تون توش گلوله میشه و دیگه باز نمیشه!

پس عجله نکنین و با حوصله این کارو انجام بدین.

طرح تونو برعکس کنین!!!!

رو سطح کارتون ثابتش کنین و روش کاغذ روغنی بندازین و کاغذ روغنی هم ثابت کنین.

شکلات آب شده رو داخل قیف بریزین و شروع کنین به دورگیری .

یه نکته خییییییییییییییلی مهم برای کار با شکلات!!!

--- به هیچ عنوان زمانی که استرس دارین این کارو انجام ندین! چون دست تون لرزش پیدا می کنه و میشه مث کار من :)

من برای رنگ قرمز از شکلات چیپسی قرمز استفاده کردم. یه خورده رو بن ماری کردم و استفاده کردم. چون قلبا خیلی ریز بود , با نوک خلال دندون کشیدم :)

برای لیوان و لباس , یه خورده شکلات تلخ قاطی شکلات سفیدم کردم. 

وقتی کار دورگیری و رنگمون تموم شد , می ذاریم شکلاتا خوب خشک شن.

و بعد شکلات سفید بن ماری می کنیم و خیییییییییییلی آروم و با احتیاط و با کمک قیف می ریزیم روی طرح!

--- البته بذارین یه خورده از حرارت بیوفته بعدا! چون شکلاتای کار رو ذوب می کنه و بدجور بهم می ریزه!

من اینجا اشتباه کردم....

با قیف کار نکردم :( همین جوری با قاشق ریختم :) واقعا کار خنده داری کردم! و خدا واقعا کمکم کرد که خیلی ضایع نشد! 

البته خودم گذاشتم رو حساب خستگی , شما هم بذارین رو حساب خستگی که از ساعت 9 صبح تا 6 بعدازظهر یه ریز سرپا بودم !

خلاصه اینکه شما با دقت و حوصله این کارو انجام بدین!

و بعد هم بذارین کامل خشک بشه و بعد برعکس کنین و کار خوشگلتونو ببینین:

وقتی کارمو دیدم و مورد پسند واقع شد , دوباره کیک درست کردم !!!

بعد از درست کردن کیک و سرد شدنش, کیک رو برش داد و رو هم گذاشتم و بین و روی کیک رو خامه کشی کردم.

 بعد از خامه کشی , کار رو با احتیاط بلند کنین و روی کیک بذارین و با احتیاط کاغذو ازش جدا کنین.

این بود کیک سالگرد ازدواج ما :)

انشاالله همه ی جوونا ازدواج کنن و خوشبخت بشن.

آها راستی چند تا نکته !!!!

---من کارم خیلی کثیف تر از این بود! وقتی کارتون کثیف شده , با کمک یه چاقوی گرم شده ( روی حرارت بگیرین یه خورده!!) کناره های کار رو تمیز کنین! با چاقوی گرم شده راحت شکلات برش می خوره و می تونین کثیف کاری های کار و درست کنین.

--- بذارین شکلات یه خورده از داغی بیوفته و بعد باهاش کار کنین چون این جوری خیلی روون و کار کردن باهاش سخته.

--- حتما حتما هواستون به نوشته کارتون باشه که برعکس باشه و شما با شکلات پرش کنین که موقع گذاشتن روی کیک درست در بیاد!

موفق باشین.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form